Απόλλων: Mega deal 5 εκατομμυρίων με Σάλαϊ!

Ένα σούπερ πρωτοχρονιάτικο δώρο ετοιμάζεται να λάβει ο Απόλλωνας από τον Ατίλα Σάλαϊ, ένα χρόνο μετά την πώλησή του στη Φενέρμπαχτσε και δυόμισι χρόνια μετά τη μεταγραφή του Ούγγρου στόπερ στους «κυανόλευκους».

Ο 23χρονος διεθνής άσος ευρίσκεται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σε Αγγλία και Τουρκία, προ των πυλών της μετακίνησής του από το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης στο Λονδίνο, για λογαριασμό της Τσέλσι.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης φέρεται να προσφέρει 23,4 εκατομμύρια ευρώ για τον

ποδοσφαιριστή. Αν η συμφωνία κλείσει με αυτήν την αποζημίωση, τότε ο Απόλλωνας -βάσει του ποσοστού που δικαιούται επί μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή (13,5%)- θα εισπράξει 3,2 εκατ. ευρώ.

Δεδομένου ότι ο Τιάγκο Σίλβα έχει κλείσει τα 36 και ο Αντόνιο Ρίντιγκερ δεν έχει ανανεώσει, είναι μόνον (φυσιο)λογικό ότι ο Τόμας Τούχελ κινείται για την απόκτηση του Σάλαϊ, ο οποίος αφ’ ενός είναι πολύ φθηνότερος από τους Ζιλ Κουντέ και Ματάις ντε Λιχτ, αφ’ ετέρου είναι ήδη απόλυτα εξοικειωμένος να αγωνίζεται σε άμυνα με τρία στόπερ.

Αν ο Ούγγρος μετακινηθεί στην Τσέλσι τον Ιανουάριο έναντι της προαναφερθείσας αποζημίωσης, τότε ο Απόλλωνας θα έχει εισπράξει συνολικά 5,2 εκατομμύρια ευρώ, αφού τον Ιανουάριο η πώλησή του στη Φενέρμπαχτσε του απέφερε 2 εκατ.

Η απόκτησή του από τη Μεζοκέβεσντ εκτιμάται ότι κυμάνθηκε στα €400.000 ευρώ, συνεπώς θα πρόκειται για ένα mega deal που ωφέλησε τον λεμεσιανό σύλλογο κατά σχεδόν πέντε εκατομμύρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα