«Το πληρώνουν γι’ αυτό»

Πιέρος Σωτηρίου και Γιάννης Γιαννιώτας μίλησαν στην ιστοσελίδα της UEFA για τους αγώνες κόντρα στην Μπιλμπάο για τους αγώνες με την Άντερλεχτ αλλά και γενικά για την Ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ.

Για τους αγώνες με την Μπιλμπάο:

Γιαννιώτας: «Τα δυο γκολ που πετύχαμε στην Ισπανία και κόντρα στην Μπιλμπάο ήταν σημαντικά».

Πιέρος: «Μετά που δέχθηκα την κόκκινη κάρτα στάθηκα στις κερκίδες. Ένιωθα περίεργα,

γιατί δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα μου με δέκα ποδοσφαιριστές.

Περίμενα το τελικό σφύριγμα».

Γιαννιώτας: «Στο τελικό σφύριγμα ήμουν ευτυχισμένος αλλά και κουρασμένο γιατί παίζαμε 10 εναντίων 11».

Πιέρος: «Είναι αδύνατον να σου πω πως νιώθαμε μετά τη νίκη πρόκριση. Ήμουν τόσο ευτυχισμένος και δεν μπορούσα να πιστέψω. Δεν είχα ξανά τέτοια αισθήματα στην καριέρα μου».

Για τους αγώνες με την Άντερλεχτ:

Γιαννιώτας: «Δεν υπάρχει τίποτα το καλό ή το κακό με την κλήρωση. Είναι ανταγωνιστική ομάδα και θα πρέπει να αγωνιστούμε σαν επαγγελματίες. Αν το κάνουμε αυτό θα πάρουμε ότι αξίζουμε».

Πίερος: «Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να κοιτάξει οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Οι αντίπαλοι μας βλέπουν σαν αουτσάιντερ γιατί είμαστε από την Κύπρο αλλά το πληρώνουν γι’ αυτό».

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη γενικά:

Γιαννιώτας: «Η πορεία του ΑΠΟΕΛ το 2011/12 ακόμη συζητιέται γιατί οι παίκτες που ήταν στην ομάδα ήταν οι ήρωες της. Ο δικό μας στόχος είναι να πετύχουμε κάτι παρόμοιο στο Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε σε ένα στάδιο όπου οι επόμενες γενιές θα μιλούν γι’ εμάς».

Πιέρος: «Ο δρόμος του ΑΠΟΕΛ είναι ήδη μακρύς. Και πιστεύω αν μας βοηθήσει ο Θεός και φανούμε και τυχεροί μπορούμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα. Στο Γιουρόπα Λιγκ αγωνιζόμαστε σε μεγάλα γήπεδα με χωρητικότητα πάνω των 50.000. Είναι ένα έξτρα κίνητρο γι’ εμάς».

Γιαννιώτας: «Είναι ένα παιδικό όνειρο τα μεγάλα γήπεδο και σε γεμάτα γήπεδα. Και φυσικά υπάρχει πίεση μέχρι να σφυρίξου οι διαιτητές. Μετά τα ξεχνάς όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα