Πηλακούτας: "Θέλουμε νίκη ψυχολογίας" (ηχητικό)

Για το ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα την προσπάθεια της ομάδας αλλά και για το κύπελλο μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

αναλυτικά:

«Μέσω του πρωταθλήματος δύσκολα θα διεκδικήσουμε πολλά πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα παλεύουμε τους αγώνες για το καλύτερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο και θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είπε: «Παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη

ομάδα του πρωταθλήματος, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για να κερδίσουμε θα πρέπει να έχουμε καλή απόδοση αλλά και να παρουσιάσουμε πάθος όπως κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε την καλή ψυχολογία που έχουμε ενόψει και του κυπέλλου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για την καλή πορεία που έχει το τελευταίο διάστημα η Ανόρθωση: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα. Οι νέοι έχουν δείξει δείγματα γραφής τους και βοήθησαν σημαντικά ώστε να ανεβάσουν την απόδοση τους και οι υφιστάμενοι γι’ αυτό και έχουμε αυτή την εικόνα».

Τέλος είπε για τον κόσμο: «Από την αρχή της χρονιάς είναι στο πλευρό μας. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας σε κάθε αγώνα και πιστεύουμε πως θα τον έχουμε μαζί μας τόσο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά και με την ΑΕΚ για το κύπελλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα