Το πήρε πάνω του ο πρόεδρος

Ο Νίκος Κίρζης είναι σε ανοικτή γραμμή τόσο με τη Σαχτάρ όσο και με τον Βόλοβικ, για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Ουκρανός να ντυθεί στα «κυανόλευκα».

Αποφασισμένος να κλείσει το συντομότερο δυνατό και την τελευταία εκκρεμότητα στον προγραμματισμό της ομάδας είναι ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης. Οι «κυανόλευκοι» τα έχουν πάει εξαιρετικά φέτος στο κεφάλαιο αυτό και έτσι ο πρόεδρος, αν και δεν έχει την πίεση του χρόνου, θέλει το συντομότερο να φέρει στην ομάδα και τον κεντρικό αμυντικό που θέλει

ο προπονητής.

Ο βασικός υποψήφιος εξακολουθεί να είναι ο Ουκρανός Βόλοβικ, όμως στη λίστα του κ. Εμάνουελ υπάρχουν άλλοι 2-3 ποδοσφαιριστές. Ο κ. Κίρζης είναι σε ανοικτή γραμμή τόσο με τη Σαχτάρ όσο και με τον ποδοσφαιριστή, για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Βόλοβικ να ντυθεί στα «κυανόλευκα». Για την ώρα υπάρχει σημαντικό εμπόδιο, που είναι το οικονομικό. Το συμβόλαιο του Ουκρανού στη Σαχτάρ είναι πολύ μεγάλο και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το καλύψει ο Απόλλωνας. Η ουκρανική ομάδα θέλει να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή και ο ίδιος να μη χάσει τα λεφτά που θα έπαιρνε την επόμενη χρονιά. Ο Απόλλωνας διά του προέδρου του προσπαθεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή μέσα στα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Ο κ. Κίρζης έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός διαπραγματευτής και κάτι που βάζει σαν στόχο κάνει το παν για να το πετύχει. Έτσι θα λέγαμε ότι η απόκτηση Βόλοβικ αυτήν τη στιγμή είναι τόσο κοντά όσο και μακριά.

Υπάρχει plan B
Αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία για τον Βόλοβικ, άμεσα ο Απόλλωνας θα κινηθεί για την απόκτηση του αμέσως επόμενου ποδοσφαιριστή στη λίστα, και στόχος της διοίκησης είναι μέχρι το πρώτο παιγνίδι στην Ευρώπη -το αργότερο- να έχει αποκτηθεί και ο κεντρικός αμυντικός. Το σημαντικό για τον Απόλλωνα είναι πως δεν υπάρχει πίεση αφού η παρουσία των Βινίσιους, Αγγελή και Καρώ επιτρέπει στον Πέδρο Εμάνουελ να δουλεύει απρόσκοπτα με τους κεντρικούς αμυντικούς.
Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα τραυματισμού του Παπουλή, δεν είναι κάτι νέο. Είναι ο περσινός τραυματισμός που τον άφησε περίπου ένα μήνα εκτός ομάδας περί τα μέσα Ιανουαρίου. Ο πολύς χρόνος που είχε φέτος ο παίκτης για διακοπές τον βοήθησε πολύ, όμως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θέλει να λειτουργήσει αυτό προς όφελος του παίκτη και να μην πιεστεί στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο αρχηγός του Απόλλωνα ακολουθεί ήδη ειδικό πρόγραμμα, που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Το αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τα πρώτα παιγνίδια στην Ευρώπη θα φανεί τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με το τι θα πουν οι γιατροί. Το σίγουρο είναι πως δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός ομάδας για μεγάλο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα