Επανήλθε για Ντα Γκράγκα

Ο 28χρονος αμυντικός ενδιαφέρει τον προπονητή της ΑΕΛ Πάμπο Χριστοδούλου.

Ένα όνομα που βγήκε πριν από δύο περίπου μήνες ότι ενδιαφέρει την ΑΕΛ για το κέντρο της άμυνας και απασχόλησε το ρεπορτάζ της ομάδας για ένα μήνα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια χθες. Αναφερόμαστε στον πρώην αμυντικό της Γιουνεβιρσιτάτα Κραιόβα Κάρλος Ντα Γκράγκα, άλλως Κάι. Ο Καποβερτινός στόπερ είναι 28 ετών, και αρέσει πολύ στον προπονητή της ΑΕΛ

για να ηγηθεί του κέντρου αμύνης της ομάδας. Αφού φάνηκε ότι μάλλον δεν θα προχωρούσε η συγκεκριμένη περίπτωση, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Κάι έχει πιθανότητες να φορέσει τελικά τα «κίτρινα». Βέβαια, το αν θα αποκτηθεί ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θα εξαρτηθεί και από το τι θα γίνει με την περίπτωση Τζούνιορ. Όπως και να έχει πάντως, οι επαφές της ΑΕΛ με τον Κάι έχουν προχωρήσει αρκετά και αν αποκτηθεί, θα βρει στη Λεμεσό τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα Σουάρες και Παπάνγκο.

Θέμα ωρών είναι η επόμενη ανακοίνωση μετεγγραφής από πλευράς ΑΕΛ. Αυτό δήλωσε χθες στο «Ράδιο Πρώτο» ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου, τονίζοντας ότι χθες ή σήμερα η διοίκηση των «κιτρίνων» θα ανακοινώσει τη 14η μετεγγραφή της. Η λογική λέει ότι θα είναι ο Πολύκαρπο Αγκουινάλτο, ο οποίος από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είναι στις Πλάτρες και ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας της λεμεσιανής ομάδας.

Μετά τον πρώην επιθετικό της Δόξας θα ακολουθήσουν άλλες τρεις κινήσεις. Του κεντρικού αμυντικού, του επιτελικού μέσου και του πλάγιου επιθετικού. Η ΑΕΛ είναι σε προχωρημένες επαφές με όλους τους υποψήφιους στόχους και εξελίξεις θα υπάρξουν πολύ σύντομα. Θα γίνει προσπάθεια να κλείσει ακόμα μια τουλάχιστον μετεγγραφή, μέχρι τη Δευτέρα, που θα αναχωρήσει η ομάδα για τη Βουλγαρία, ενώ ξεκίνησε η φημολογία ότι στο ετήσιο fan day που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή ίσως η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας έχει κάποια ανακοίνωση-έκπληξη για τον κόσμο που θα είναι εκεί.

Χθες έγινε γνωστό ότι η προπόνηση της Παρασκευής στις Πλάτρες θα περιλαμβάνει οικογενειακό δίτερμα και θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι της ΑΕΛ να το παρακολουθήσουν. Θα είναι άλλη μια ευκαιρία για τους Αελίστες να δουν την ομάδα τους, πριν αυτή αναχωρήσει για το εξωτερικό, όμως το μεγάλο πάρτι είναι αυτό που θα στηθεί την Κυριακή.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επέστρεψαν σε ρυθμούς προετοιμασίας. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα αρχίσει από αυτή την εβδομάδα να δουλεύει σε πιο έντονους ρυθμούς και στο κεφάλαιο τακτική, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να είναι προετοιμασμένοι για τη Βουλγαρία, όπου εκεί θα δοθεί αποκλειστικά έμφαση στην τακτική για να ετοιμαστεί η ομάδα ενόψει των επίσημών της υποχρεώσεων. Ταυτόχρονα με την τακτική σε αυτήν τη δεύτερη εβδομάδα στις Πλάτρες θα συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Όπως είναι γνωστό, οι ομάδες του κ. Χριστοδούλου τρέχουν πολύ μέσα στο γήπεδο και πιέζουν επίσης πολύ και για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα