Είχαν λόγους να χαμογελάνε στην πρεμιέρα

NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ενισχυμένοι σε κάθε επίπεδο μπήκαν στη νέα χρονιά οι «ερυθρόλευκοι»

Κλίμα ενθουσιασμού σε όλα τα επίπεδα στην 1η της Νέας Σαλαμίνας. Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν επίσημα μπρος για τη νέα χρονιά και θέλουν να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Η είσοδος στην 6άδα ήταν μεγάλη επιτυχία. Η επανάληψή της είναι δύσκολη με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων, αλλά είναι μέσα στο βεληκενές των όπλων της Νέας Σαλαμίνας για να στοχεύσουν και να πετύχουν.

Υπάρχει

και το κύπελλο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πως θα πρέπει να κάνουν υπερβάσεις για να φτάσουν σε κατάκτηση και ευρωπαϊκή έξοδο. Όμως, το πιστεύουν. Ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε, για να είμαστε πιο ακριβείς, έμειναν οι παίκτες που ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι». Την ίδια ώρα έγιναν σαφώς πολύ αξιόλογες μετεγγραφές με παίκτες με εμπειρίες και επίπεδο.

Οι περισσότεροι νεοφερμένοι ξέρουν καλά την κυπριακή πραγματικότητα και υπάρχει αναβάθμιση του ρόστερ. Μπόλικος και ο κόσμος στην 1η προπόνηση, σχεδόν κοντά στους 1000 φίλους της ομάδας. Γενικά η Νέα Σαλαμίνα μπορεί να χαμογελά, αφού είναι ξεκάθαρο πως ανεβαίνει επίπεδο. Οι χρονιές όπου στόχος ήταν η παραμονή και η αποφυγή του οικονομικού κραχ, πέρασαν. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά η βελτίωση είναι τεράστια, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Νεαγκόε, όπως και ο πρόεδρος Πάρης Ανδρέου έβαλαν ψηλά τον πήχη, αυτοί έκαναν λόγο για κύπελλο και περιμένουν από τους παίκτες τους να δώσουν το μάξιμουμ. Ο Σκοπελίτης, με το περιβραχιόνιο, έστειλε το μήνυμα. "Πράξεις και όχι λόγια".
Τα νέα αποκτήματα είχαν φυσικά την τιμητική τους.

Ο Μάατσι, ο Χίντι, ο Φροξυλιάς και ο Κολοκούδιας, είναι γνώριμοι. Γκράσι, Τσαμπούρης, Άντονιτς και Αβελάιρας, αρχίζουν το οδοιπορικό τους στην Κύπρο, με τον Αργεντινό μέσο να δέχεται το πιο ζεστό χειροκρότημα. Ήρθε με εξαιρετικές συστάσεις για να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Τέλος θα πρέπει να σταθούμε και στο ζεστό χειροκρότημα που εισέπραξε ο Κούσουλος, που αποφάσισε να παραμείνει, παρά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Δύο από τους κορυφαίους της ομάδας, ο Μακρίεφ και ο Τσούρτσουριτς, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αφού χθες έφτασαν στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα