Το χρονικό της εξαφάνισης Αποστολίδη-Η έκκληση του αδελφού

Πέμπτο 24ωρο αγωνίας για τον Σολωμό Αποστολίδη ο οποίος παραμένει άφαντος από την περασμένη Τετάρτη όταν και είχε μεταβεί στα κατεχόμενα.

Ο 65χρονος ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες ήταν στην Ε.Φ μετέβη στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα του Αστρομερίτη.

Κατάγεται από την Περιστερώνα και φέρεται να μετέβαινε συχνά στα κατεχόμενα.Την υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive λόγω και της ιδιάζουσας φύσης της, την χειρίζεται η ΚΥΠ.

Εντωμεταξύ

χθες Κυριακή, έκκληση μέσω της τουρκοκυπριακής εφημερίδας Κιπρις έκανε ο αδελφός του Αποστολίδη ο οποίος εκφράζει φόβους της οικογένειάς του, μέχρι και για την ζωή του. Έκκληση είναι όπως εντοπιστεί σώος το συντομότερο δυνατό. Η εφημερίδα να σημειωθεί δημοσίευσε φωτογραφία του αυτοκινήτου του 65χρονου το οποίο εντοπίστηκε στον κατεχόμενο Καραβά, κοντά σε στρατιωτική περιοχή. Εντός του αυτοκινήτου υπήρχαν χρήματα του 65χρονου αλλά και το διαβατήριό του.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μετάβασή του από καζίνο των κατεχομένων μαζί με νεαρό Τούρκο σε περιοχή της Κερύνειας μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης.

Ο εν λόγω Τούρκος φέρεται να έφυγε από την Κύπρο μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου μεταξύ των δυο ημερών αυτών, και να βρίσκεται στα Άδανα της Τουρκίας.

Η Αστυνομία, εξακολουθεί να ζητεί τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του Σολωμού Αποστολίδη, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του, από τις 28 Μαρτίου και παρακαλούσε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, στο τηλέφωνο 22607615, στον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Keywords
Τυχαία Θέματα