Τη βίασε, για ό,τι έκανε με άλλον – 40χρονος 6 χρόνια φυλακή

Την καταδίκη 40χρονου για 6 χρόνια, αποφάνθηκε χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για υπόθεση που αφορούσε βιασμό γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, η υπόθεση εκτυλίχθηκε πριν από ένα χρόνο, όταν 40χρονος άνδρας έσυρε την πρώην σύζυγό του παρά τη θέλησή της, με την πρόφαση να μιλήσουν για οικογενειακά τους θέματα, σε μέρος όπου τη βίασε.

Είχε προηγηθεί συνάντηση της εν λόγω με άλλο άνδρα, το προηγούμενο βράδυ, ο οποίος ήταν φίλος του 40χρονου. Την επόμενη μέρα και ενώ η γυναίκα πήγαινε στο σπίτι της, της τηλεφώνησε ο 40χρονος για να συναντηθούν. Αυτή πήγε στην συνάντηση με την προϋπόθεση να τη συνοδεύσει και ο άλλος άνδρας. Ο 40χρονος, όμως, ζήτησε να την πάει αυτός στο σπίτι τους, ενώ ο άλλος άνδρας τους ακολουθούσε, αφού το είχε ζητήσει η γυναίκα.

Τότε, ξέφυγε της παρακολούθησης του άλλου άνδρα και αφού ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, χάθηκε από το οπτικό πεδίο και βίασε τη γυναίκα, για να την «τιμωρήσει για ό,τι έκανε με άλλον άνδρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα