Θέλει ν' αφήσει το στίγμα του

Ο Βίτορ Περέιρα ξέρει πού βρίσκεται, αλλά και τι απαιτεί ο ΟλυμπιακόςΦιλόδοξος (η πορεία του άλλωστε αυτό δείχνει) εμφανίστηκε ο Βίτορ Περέιρα ενώπιον των ΜΜΕ. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως θέλει να αφήσει το στίγμα του και προανήγγειλε επιθετικό ποδόσφαιρο:

«Ξέρω το μέγεθος της ομάδας που έχω έρθει. Γνωρίζω πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Γνωρίζω τη δυναμική των οπαδών και του γηπέδου. Ξέρω πολύ καλά τι

περιμένετε από εμένα. Αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους, πρωταθλήματα, Κύπελλα. Ξέρω ότι αυτό θέλει ο σύλλογος και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω και εγώ, τόνισε ο Περέιρα για το έργο που αναλαμβάνει και συνέχισε:

«Ξέρω, επίσης, πάρα πολύ καλά ότι εδώ ένα αποτέλεσμα μετράει στην ομάδα και αυτό είναι η νίκη. Θα δίνουμε καθημερινά εξετάσεις και θέλω να περάσω όλα τα στοιχεία μου στην ομάδα. Ουσιαστικά, αυτό που θέλω είναι να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, τον πρόεδρο, τους συνεργάτες του και το τεχνικό επιτελείο που θα συνεργαστούμε. Θέλω να πάρουμε νίκες, πρωταθλήματα… Ξέρω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικά γι' αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου, θέλω να αφήσω μία ομάδα που θα παίζει επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο».Για το όνειρο που έχει με τον Ολυμπιακό: «Ουσιαστικά και εγώ και η ομάδα τρέφεται από τίτλους. Θέλω να κερδίζω πρωταθλήματα και να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη».Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε ερώτηση για τον Βίτορ Περέιρα, αναφέρθηκε και στον Μίτσελ: «Όταν πραγματοποιείς μία πρόσληψη ενός προπονητή, όπως είναι ο κ. Περέιρα, δεν είναι για έξι μήνες ή για ένα χρόνο. Είμαστε ο Ολυμπιακός και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε. Θέλουμε να βλέπουμε το καλύτερο δυνατό θέαμα. Η συμφωνία είναι για 2,5 χρόνια.Έπιασε δουλειάΟ Πορτογάλος τεχνικός γνωρίστηκε χθες το απόγευμα με τους παίκτες του και έπιασε αμέσως δουλειά στον Ρέντη, με το πρόγραμμα να κυλάει δίχως απρόοπτα και με τον Κώστα Μήτρογλου να προπονείται κανονικά (είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή με τον Πλατανιά). Μαζί με τον 46χρονο ήταν οι συμπατριώτες του Λουίς Μιγκέλ Μορίερα Ντα Σίλβα, Φιλίπε Χόρχε Αλμέιντα, Πέδρο Ρικάρντο, Τόρες Ριμπέιρο, καθώς και οι Αντώνης Νικοπολίδης, Αλέκος Ράντος και Χρήστος Μουρίκης, που παραμένουν στο επιτελείο των «ερυθρολεύκων».

Keywords
Τυχαία Θέματα