Θ.Αντωνίου: "Δεν σκεφτόμαστε το σερί" (ηχητικό)

Δηλώσεις από τον Διευθυντή ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρο Αντωνίου είχαμε στο Ράδιο Πρώτο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τα νεότερα με τον Ντόσα, αλλά και την πρόκληση του σερί.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Ήταν μία ευκαιρία και λόγω της διακοπής να κάνουμε κάποια φιλικά, να δει κάποιους ποδοσφαιριστές ο Μπαλταζάρ, να δοκιμάσει σχήματα. Η διακοπή ωφέλησε, πάνω απ' όλα όμως είναι το πρωτάθλημα και φιλοξενούμε τη Σαλαμίνα. Την

Πέμπτη περιμένουμε να είμαστε απαρτία. Ο Ηλία και ο Γουίλερ είναι στην Εθνική Ελπίδων, οι Βοζίνια και Σουάρες έχουν φιλικό με την ομάδα τους. Περιμένουμε την Πέμπτη όταν θα είμαστε όλοι. Το κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γνωρίζουμε ότι το 3 στα 3 βελτιώνει την ψυχολογία της ομάδας, δεν σκεφτόμαστε όμως τα σερί. Θέλουμε άλλη μία νίκη και 3 βαθμούς σε αυτόν τον μαραθώνιο. Πάντα ο κόσμος είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την ομάδα. Όταν θα έχουμε τον κόσμο της ΑΕΛ μαζικά, σίγουρα θ' ανεβούμε 1-2 σκαλοπάτια. Η παρουσία τους είναι σημαντική.

Για Ντόσα: Το απόγευμα θα περάσει από εξετάσεις και θα μπορούμε να πούμε κάτι με περισσότερη ασφάλεια και θα ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο τερματοφύλακας μας Άγγελος Γεωργίου είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, όμως μέχρι την Παρασκευή θα ενσωματωθεί κανονικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα