Τα βήματα που θα ρίξουν αυλαία στο ματωμένο 15μερο

Με 50 καταθέσεις από φιλικό, οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον του 33χρονου υπόπτου που ομολόγησε τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος καθώς επίσης και με καταθέσεις από το περιβάλλον των θυμάτων συνεχίζεται το ανακριτικό έργο για την εξιχνίαση του διπλού φονικού.

Εδώ και οκτώ μέρες έχουν ληφθεί 86 καταθέσεις κι έγιναν έρευνες σε 9 υποστατικά και οχήματα. Σημειώνεται ότι συνολικά έχουν ληφθεί 186 καταθέσεις. Η ανακριτική ομάδα σύμφωνα με τον επικεφαλής Κούμεττο Κουμέττου, εντόπισε κάποια από τα τεκμήρια που

αναζητούνταν και τα έχει αποστείλει για εξετάσεις.

Η ομολογία-παραδοχή του 33χρονου Τζιωνή – "Τους σκότωσα"

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις dna καθώς επίσης και άρση των δεδομένων προσωπικής επικοινωνίας.

Η άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων θα καταδείξει τα τηλεφωνήματα που πραγματοποιήθηκαν από τηλέφωνο το οποίο χρησιμοποιούσε ο ύποπτος πριν, κατά και μετά τη διάπραξη των αδικημάτων.

Επιπρόσθετα η ανακριτική ομάδα θα πραγματοποιήσει εξετάσεις για εντοπισμό κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης σύμφωνα με διαδρομή που υπέδειξε πρόσωπο, το οποίο τελεί σε προσωποκράτηση.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνουν περαιτέρω υποδείξεις σκηνών αλλά και διαδρομής ενώ την ερχόμενη Κυριακή ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου οδηγείται η συμβία και ο ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου ενώ την Δευτέρα ο τέταρτος συλληφθέντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα