Τα παιχνίδια της μοίρας για τους επιβάτες της EgyptAir

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις "ταυτότητες" των προσώπων που επέβαιναν στο μοιραίο Airbus των Αιγυπτιακών Αερογραμμών που συνετρίβη στη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, το πλήρωμα αποτελείτο από 30 Αιγύπτιους, 15 Γάλλους, 2 Ιρακινούς, 1 Αλγερινό, 1 Βρετανός, 1 Καναδό, 1 Κουβετιανό, 1 κάτοικο του Τσαντ, 1 Πορτογάλο,1 Σαουδάραβα και 1 Σουδανό.

Άσχημο

παιχνίδι, όμως, "έπαιξε" η μοίρα, στον μοναδικό Βρετανό επιβάτη των Αιγυπτιακών Αερογραμμών της EgyptAir. Μόλις τρεις εβδομάδες πριν από την συντριβή του μοιραίου Airbus, o 40χρονος Richard Osman - όπως ονομαζόταν ο Βρετανός επιβάτης-, υποδέχθηκε τη δεύτερη κόρη του. Κανείς όμως, δεν μπορούσε να προβλέψει ότι η χαρά θα μετατρεπόταν σε θλίψη.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει στη Daily Mail ο αδελφός του Richard, Alastair, «ήταν τόσο χαρούμενος με τη γέννηση της δεύτερης κόρης του και τρεις εβδομάδες μετά δεν είναι πια μαζί μας, είναι μια απόλυτη τραγωδία».

Ο 40χρονος, ήταν γεωλόγος και ταξίδευε στην Αίγυπτο για επαγγελματικούς λόγους. «Ήταν ενθουσιασμένος με το μωρό, ανυπομονούσε να χαρεί την οικογένειά του, τα δυο κορίτσια του», συνεχίζει ο Alastair.

Τη φροντίδα των δύο κοριτσιών, έχει πλέον η μητέρα τους Aureilie, που έμεινε μόνη μαζί τους πίσω στο σπίτι της οικογένειας στο Παρίσι.

Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Πιλότος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν διεθνή μέσα ενημέρωσης, ήταν ο Mohamed Said Ali Ali Shoukair και συγκυβερνήτης ο Mohammad Mamdouh Assem.

Μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους, ήταν η υπεύθυνη καμπίνας Mervat Zakaria και η 27χρονη αεροσυνοδός Samar Ezz Eldin. Mάλιστα, η δεύτερη είχε δημοσιεύσει παλαιότερα στον λογαριασμό της, στο Facebook φωτογραφία, με μία αεροσυνοδό να ποζάρει μπροστά από ένα αεροσκάφος το οποίο είχε συντριβεί. Σημειώνεται πως, η Zakaria υπήρξε παρουσιάστρια της τηλεόρασης.

Πηγή: SkyNews

Keywords
Τυχαία Θέματα