Περίπου 1.000.000 φίλαθλοι στη Fan Zone του Final Four

Η προσέλευση του κόσμου στη Fan Zone που είχε στηθεί στο Βερολίνο την περίοδο του Final Four ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού περίπου 1.000.000 φίλοι του μπάσκετ έδωσαν το "παρών".



Το Final Four του Βερολίνου μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο συγκλονιστικά της ιστορίας. Ταυτόχρονα όμως είναι αυτό που "έσπασε" κάθε ρεκόρ σε ό,τι αφορά την προσέλευση του κόσμου στη

Fan Zone. Όπως ανακοίνωσε η Euroleague, περίπου 1.000.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στη Alexanderplatz, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για το Final Four του Βερολίνου.

Παρά το γεγονός πως ο καιρός δεν ήταν ακριβώς... σύμμαχος στις προσπάθειες των φιλάθλων, η προσέλευσή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είναι χαρακτηριστικό πως την ημέρα του τελικού (15/5) περίπου 450.000 άτομα (!) πέρασαν από το σημείο, συμμετέχοντας στις δράσεις και τα παιχνίδια που είχαν στηθεί.

Όπως καταλαβαίνετε, το πρωτεύον ήταν πως όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν τη δυνατότητα να παίξουν μπάσκετ, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να δουν από κοντά τους ζωντανούς "θρύλους" της Euroleague. Μία εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα