Egyptair:Βρέθηκαν συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα επιβατών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συντρίμμια από το μοιραίο Airbus που χάθηκε το στίγμα του ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς και ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν πριν από λίγο, σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Καρπάθου.

Ειδικότερα σύμφωνα πάντα με το ΥΕΘΑ βρέθηκε ένα κάθισμα αεροπλάνου, μια αποσκευή και ανθρώπινο μέλος, σε απόσταση 5 μιλίων από το σημείο που χάθηκε το στίγμα του αεροσκάφους.

Το εμπορικό ναυτικό

θα σπεύσει στο σημείο για να περισυλλέξει τα στοιχεία και να συνεχίσει την έρευνα.

Όπως είχε γίνει γνωστό λίγο νωρίτερα, ο αιγυπτιακός στρατός βρήκε 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας συντρίμμια του αεροσκάφους Α320 της Egyptair.

Όπως μετέδωσε ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός της Αιγύπτου, δυνάμεις του ναυτικού της χώρας, οι οποίες αναζητούν το μαύρο κουτί του αεροσκάφους, ανακάλυψαν και κάποια από τα αντικείμενα των επιβατών.

Η είδηση μεταδόθηκε και από τον αγγλικό τηλεπτικό σταθμό Sky News, ενώ λίγα λεπτά μετά, εκπρόσωπος Τύπου του στρατού της χώρας επιβεβαίωσε πως βρέθηκαν κάποια από τα αντικείμενα να επιπλέουν στη θάλασσα.

Επίσης την είδηση, ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν ανήκουν στο μοιραίο Airbus, επιβεβαίωσε και η EgyptAir, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Το άρθρο Egyptair:Βρέθηκαν συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα επιβατών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα