Τα πέντε σερί 90λεπτά του Μπεμπέ

Ανανεωμένος και ανεβασμένος είναι ο μέρος της Ομόνοιας Λουστιάνο Μπεμπέ. Ο Βραζιλιάνος άσος των πρασίνων και στην απουσία του Νούνο Ασίς, κρατά το κέντρο των πρασίνων και περνά από τα πόδια του όλο το παιχνίδια.

Μάλιστα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, σκόραρε και το δεύτερο του τέρμα στο πρωτάθλημα και ήταν από τις ωραιότερες του ατομικές προσπάθειας. Πείσμωσε πήρε την έκλεψε την μπάλα πλασάροντας εύστοχα τον Πάρντο. Ωστόσο το τέρμα που πέτυχε δεν συνοδεύτηκε με νίκη και αυτό είναι που μετρά. Το πρώτο του γκολ

το πέτυχε με την ΑΕΚ, στο νικηφόρο 3-1, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη νίκη, και μάλιστα με κεφαλιά.

Όπως και να έχουν τα πράγματα το προχθεσινό ήταν το 5ο σερί 90λεπτό, για τον Βραζιλιάνο. Αγωνίστηκε στον επαναληπτικό κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, και συνέχισε με ΕΝΠ, ΑΕΛ, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.
Η Ομόνοια για τη συνέχεια χρειάζεται τον καλό Μπεμπέ. Έχει το καθαρό μυαλό το οποίο χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Και εδώ που έφτασαν τα πράγματα για την Ομόνοια, το καθαρό μυαλό, είναι πάνω από όλα, αφού τα ντέρμπι που ακολουθούν, θα κρίνουν αρκετά για το μέλλον της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα