Ξετυλίγεται το κουβάρι για ΧΥΤΑ & ΧΥΤΥ

Η κατάθεση Κοκότση έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα που ξετύλιξε το κουβάρι των συλλήψεων για το σκάνδαλο στο ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Πηγές από την νομική υπηρεσία ανέφεραν στο Σίγμα πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο διευθυντής της ελλαδικής εταιρείας να χρησιμοποιηθεί ως βασικός μάρτυρας κατηγορίας εναντίον όσων εμπλέκει στην υπόθεση και να μην διωχθεί ο ίδιος ποινικά.

Αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί

σύσκεψη στην νομική υπηρεσία, υπό την προεδρία του Γενικού εισαγγελέα.

Σε ότι αφορά τους άλλους 3 υπάλληλους της εταιρείας που εμπλέκονται στην υπόθεση και καταζητούνται, η αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης σε περίπτωση που δεν εκφράσουν την επιθυμία να έρθουν στην Κύπρο αυτοβούλως για να παραδοθούν.

Εν τω μεταξύ, ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, σε σχέση με τις συλλήψεις για το ΧΥΤΑ Πάφου και το ΧΥΤΥ Κόσιης.

Μιλώντας χθες στις «Τομές στα γεγονότα», ο κύριος Φαίδωνος όπως είπε, «σπάει το απόστημα» ενώ ανέφερε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί προσθέτοντας πως βρισκόμαστε ακόμη στο μέσο και πως υπάρχουν πολλά ακόμη να αποκαλυφθούν και πάρα πολλοί να βρεθούν εκεί που τους αξίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα