«Τα Μη Αρσενικά»- Το μυθιστόρημα της Πωλίνας Λιασή Μιχαήλ

Οι Εκδόσεις Αρμίδα παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Πωλίνας Λιασή Μιχαήλ “Τα Μη Αρσενικά”, που βρίσκεται ήδη στη δεύτερή του έκδοση.

«Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα, που με ιδιαίτερο χιούμορ σατιρίζει και καυτηριάζει την κοινωνία που έχουμε όλοι μαζί δημιουργήσει σ' αυτό το νησί. Ένα πειραματικό, πρωτότυπο μυθιστόρημα, που…ελλείψει κοινωνικά αποδεκτής κατηγοριοποίησης, χαρακτηρίστηκε ως λευκή τραγωδία», αναφέρει ανακοίνωση.

Η παρουσίαση του μυθιστορήματος θα

πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου (Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 34, 2059, Στρόβολος), σήμερα, Παρασκευή 14/12, μεταξύ 19:00-19:45.

«Οι κεντρικοί ήρωες του βιβλίου είναι βγαλμένοι από την καθημερινότητά μας και θυμίζουν ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας και με τους οποίους όλοι έχουμε σχέσεις. Η εκκεντρική Ισμήνη προσποιείται την πιο καλοσυνάτη εκδοχή της για να μην τη χωρίσει ο Σολέας. Ο Αντρέας είναι ασθενής ενός ψυχολόγου. Του δίνεται ένα βιβλίο να διαβάσει. Είναι η ιστορία της Ισμήνης και του Σολέα. Ο συγγραφέας είναι ο ψυχολόγος. Μέσα από την ιστορία του βιβλίου και των συζητήσεων με τον ψυχολόγο/συγγραφέα, ο Αντρέας προσπαθεί να κατακτήσει τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες», γράφει η ανακοίνωση.

Μέσα από την ιστορία αναδύονται όλες οι ανισορροπίες της ευρύτερης κοινωνίας, γραμμένες με τρόπο που άλλοτε προκαλεί γέλιο και άλλοτε προβληματισμό.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Στροβόλου κος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, καθώς επίσης και ο Σολέας!

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα