Τα κορυφαία αγγλικά προϊόντα Sainsbury’s αποκλειστικά και στη Λευκωσία

Στην κορυφή της προτίμησης του κοινού βρίσκονται τα προϊόντα Sainsbury’s χάρη στην εξαιρετική τους ποιότητα, στην ποικιλία αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές που διαθέτουν.

Έχοντας μια ιστορία 150 χρόνων, τα αγαπημένα αγγλικά προϊόντα Sainsbury’s είναι διαθέσιμα και στην Κύπρο αποκλειστικά από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, και τώρα μπορείτε να τα βρείτε και στη νέα Υπεραγορά Παπαντωνίου στη Λευκωσία

Ανακαλύψτε

μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων τα γνωστά σε όλους μας “Fish &Chips”, με λαχταριστό φιλέτο ψαριού και τραγανές πατάτες που θα σας ταξιδέψουν γευστικά στην καρδιά του Λονδίνου. Οργανώστε μια μοναδική ημέρα BBQ μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα φτιάχνοντας απολαυστικά μπιφτέκια και λουκάνικα συνοδευόμενα από πεντανόστιμες σάλτσες, ενώ για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας, επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία συστατικών για να φτιάξετε μια κρύα σαλάτα με προϊόντα Sainsbury’s.  

Και φυσικά για εσάς που αγαπάτε να μπαίνετε στην κουζίνα, στη νέα Υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη, θα βρείτε απολαυστικά προϊόντα που θα πλαισιώσουν τις δημιουργίες σας και θα τις αναδείξουν ακόμη περισσότερο. Ανακαλύψτε τις υπέροχες πίτες από κοτόπουλο και μανιτάρι, κρεμώδες κοτόπουλο αλλά και έτοιμα ρολά σφολιάτας για να φτιάξετε αγαπημένες σας συνταγές. Τα Sainsbury’s φροντίζουν και για τους τετράποδους φίλους μας αφού διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας τροφές για τα κατοικίδια. Τα συστατικά τους εγγυώνται ότι ο σκύλος και η γάτα σας θα λαμβάνουν όλα τα θρεπτικά στοιχεία που θα τα βοηθήσουν να έχουν την κατάλληλη ανάπτυξη. 

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου ήρθαν στη Λευκωσία και φέρνουν τα καλύτερα της Βρετανίας στο πιάτο σας! 

Επιπλέον, επισκεφθείτε την υπεραγορά για να ανακαλύψετε μια ιδιαίτερη γκάμα προϊόντων με αποκλειστικές μάρκες που παρέχουν την καλύτερη σχέση υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής. 

Keywords
Τυχαία Θέματα