Νέο χτύπημα για τον Μπραντ Πιτ: Η κόρη του, Βίβιαν, αρνήθηκε το επώνυμό του

Τα παιδιά του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί παίρνουν αποστάσεις από τον διάσημο πατέρα τους με περισσότερους από έναν τρόπους.

Σύμφωνα με το “ΟΚ Magazine” η 15χρονη Βίβιαν ήταν η τελευταία απόγονος που κρατούσε το “Πιτ” από το όνομά της. Όμως, εδώ και αρκετές ημέρες αναφέρεται ως Βίβιαν Τζολί στην ατζέντα της παράστασης The Outsiders της Νέας Υόρκης, στην οποία εργάστηκε ως βοηθός μαζί με τη μητέρα της.

Η κίνηση της έφηβης έρχεται να προστεθεί σε αυτή της αδελφής της Ζάχαρα, 19 ετών, η οποία συστήθηκε ως Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί σε εκδήλωση της αδελφότητας

στο Spelman College το περασμένο φθινόπωρο.

Brad Pitt and Angelina Jolie's daughter Vivienne, 15, was listed as 'Vivienne Jolie' in a playbill. https://t.co/4o0ZKauMHu

— OK! Magazine USA (@OKMagazine) May 24, 2024

Επιπλέον, όταν η δασκάλα χορού της άλλης κόρης, της Σάιλο, την έκανε tag σε μια ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύφθηκε ότι η σύντομα 18χρονη χρησιμοποιεί το Τζολί μόνο ως επώνυμο.

“Είναι σπαρακτικό. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον Μπραντ”, δήλωσε πηγή στο περιοδικό για τις κόρες του που δεν χρησιμοποιούν πλέον το επώνυμο Πιτ.

Ο πρώην σωματοφύλακας της διάσημης οικογένειας, Tony Webb, άφησε να εννοηθεί ότι η 48χρονη Αντζελίνα μπορεί να φταίει, καθώς σε νέα νομικά έγγραφα που σχετίζονται με τη μάχη των πρώην συζύγων για το οινοποιείο, ο Tony ισχυρίστηκε ότι ένας από τους υπαλλήλους του άκουσε τη διάσημη ηθοποιό να “ενθαρρύνει τα παιδιά να αποφεύγουν να περνούν χρόνο με τον Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια των επισκέψεων για την επιμέλεια”.

Επιπλέον, ο Τόνι ισχυρίστηκε ότι η Αντζελίνα απείλησε τους υπαλλήλους του να σιωπήσουν για όσα είδαν και άκουσαν ενώ φρόντιζαν την ηθοποιό και τα παιδιά της.

Το δράμα “ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον μεγαλύτερο φόβο του Μπραντ: ότι η Αντζελίνα σαμποτάρισε τη σχέση των παιδιών του μαζί του”, δήλωσε ο insider.

Ενώ ο 60χρονος Πιτ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια με τα παιδιά του εδώ και χρόνια, η Αντζελίνα απολαμβάνει το δέσιμο με τα παιδιά της – στα οποία περιλαμβάνονται επίσης ο δίδυμος αδελφός της Βίβιαν, ο Νοξ, ο Παξ, 20 ετών, και ο Μάντοξ, 22 ετών.

“Είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι για μένα και τη ζωή μου και είναι οι στενοί μου φίλοι”, είπε σε συνέντευξή της τον Δεκέμβριο του 2023. “Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, πράγμα που είναι η δύναμή μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Μπραντ Πιτ, Βίβιαν,neo, brant pit, vivian