"Θα ήταν καλύτερα αν το ντέρμπι ήταν Σάββατο ή Κυριακή"

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια στην ΑΕΚ Αρένα τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο. Δήλωσε ότι η ενημέρωση που έχουν από πλευράς Ομόνοιας είναι ότι θ' αρχίσουν την προπώληση. Για την ομάδα τους περιμένουν αρκετό κόσμο, θα βοηθούσε όμως περισσότερο αν το ντέρμπι διεξαγόταν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Απομένουν δύο προπονήσεις για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Είναι ντέρμπι, παιχνίδι αυξημένων απαντήσεων... Θέλουμε να αφήσουμε ένα αντίπαλο

όπως η Ομόνοια αρκετά πίσω. Το κίνητρο υπάρχει, έχουμε χίλιους λόγους να θέλουμε τη νίκη. Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης ή ρεβάνς. Με νίκη έχουμε πολλά οφέλη εν όψει συνέχειας. Είναι και το θέμα της δυναμικής και της αυτοπεποίθησης. Τότε με την Ομόνοια ήταν μία κακή εβδομάδα, είχαμε τις δύο μοναδικές ήττες.

Κάναμε την αυτοκριτική μας, ανέκαμψε η ομάδα. Το παραδέχθηκε πρόσφατα ο προπονητής μας ότι οι ήττες μάς βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι. Αποδείξαμε και τότε, όταν γινόταν ιδιαίτερος λόγος, ότι ως διοίκηση μένουμε πιστοί στο πλάνο και δεν κάνουμε αλλαγές. Πάνω σε αυτό το κομμάτι ίσως και να ξεχωρίζουμε. Περιμένουμε από τις δύο τελευταίες προπονήσεις για το αν θα πάμε με όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές. Δεν μπορούμε να είμαστε ξεκάθαροι.

Για Μουρίγιο: Θα δούμε την κατάσταση όλων, δεν είναι μόνο ο Μουρίγιο και ο Χέφελ. Ελπίζουμε να μην έχουμε οποιοδήποτε απρόοπτο.

Για τα εισιτήρια: Για εμάς δεν άλλαξε κάτι, τηρούμε την πολιτική μας σε όλα τα παιχνίδια, μηδενός εξαιρουμένου. Δεν αλλάζει κάτι με το παιχνίδι της Δευτέρας. Οι σχέσεις μας σε διοικητικό επίπεδο παραμένουν εξαιρετικές. Ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Η Ομόνοια θα ξεκινήσει την προπώληση, αυτή την ενημέρωση έχουμε. Παραμένουμε σταθεροί στην πάγια πολιτική μας, είτε τον αριθμό εισιτηρίων είτε από πλευράς προπώλησης. Περιμένουμε αρκετό κόσμο. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, θα βοηθούσε περισσότερο αν ο αγώνας γινόταν Σάββατο ή Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα