Σύμμαχος στο TEDxUnic με θέμα Το Μέλλον η Τράπεζα Κύπρου

Το TEDxUniversityofNicosia, η διοργάνωση που θέτει στο επίκεντρο τις επιστημονικές και τεχνολογικές αναζητήσεις, την καινοτομία και την δημιουργικότητα πραγματοποιείται με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου είναι σύμμαχος του TEDxUniversityofNicosia, ενός από τους πιο δημοφιλείς συνεδριακούς θεσμούς στον κόσμο που πραγματοποιείται με θέμα The Future is… στην πρωτεύουσα στις 21 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση TEDxUniversityofNicosia

γίνεται στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια με περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό οι οποίοι θα εμπλουτίσουν το κοινό με ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις διεθνείς προδιαγραφές και στην προσπάθεια βρίσκει σύμμαχο την Τράπεζα Κύπρου για τη διεξαγωγή της. Η στήριξη της Τράπεζας Κύπρου στο TEDxUniversityofNicosia γίνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της να καλλιεργεί, να ενισχύει και να διευρύνει τους ορίζοντες των νέων δυναμικών κοινών της χώρας τροφοδοτώντας τους με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης.

Το TEDx είναι μια εκδήλωση που γίνεται σε χιλιάδες πόλεις, καλλιεργεί και προωθεί τη σύγχρονη σκέψη και προβληματισμό. Για εκδηλώσεις όπως το TEDx είναι περήφανες τόσο οι πόλεις που τις φιλοξενούν όσο και οι εταιρίες που τις στηρίζουν. To TEDxUniversityofNicosia είναι μια τέτοια εκδήλωση που με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου προωθεί ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, σκέψη και προτάσεις, εικόνες και ιστορίες δοσμένες από τους καλύτερους επιστήμονες και ανθρώπους.

Οι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό σύγχρονες απόψεις και προβληματισμό για το μέλλον σύμφωνα με το θέμα «The Future is…». Ποιο είναι το μέλλον της μόδας; των ενδυμάτων; ποια θα είναι η σχέση του ανθρώπου με τις μηχανές σε έναν κόσμο που κυριεύεται από τεχνητή νοημοσύνη; ποιο είναι το μέλλον του υπερ-ανθρώπου στον αθλητισμό και ποιο το μέλλον του πολέμου; Πώς θα δημιουργήσουμε πόλεις που μπορούν να υποδεχτούν ανθρώπους και μηχανές και ποια είναι η εξουσία της διαφήμισης, της επικοινωνίας, του πολίτη σε έναν τέτοιο κόσμο; Θα ταξιδεύουμε τελικά στο διάστημα; Γιατί οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης για το μέλλον στα ερευνητικά εργαστήρια και τι πρέπει να κάνουμε σήμερα;

Το TEDxUniversityofNicosia στόχο έχει να γίνει ο πυρήνας των νέων ιδεών στην πρωτεύουσα και σχεδιάζεται ώστε να αποτελέσει το συνέδριο – ορόσημο της πόλης.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση τα εισιτήρια προπωλούνται στο www.tedxunic.com το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα