ΑΕΚ: Δουλειά στη διακοπή για επιστροφή στις νίκες!

Επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της ΑΕΚ με το πέρας της 10ης αγωνιστικής. Οι Λαρνακείς αφήνουν στο περιθώριο τον αγώνα με την Ανόρθωση και τα όσα έγιναν με τη διαιτησία του Σκαπούλλη, με το αποτέλεσμα να τους αφήνει στο τέλος μία πικρία.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν είχε πολύ καλά διαστήματα στο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αν όμως ήταν πιο σταθερή στην απόδοση της, δεν θα επέτρεπε στην Ανόρθωση να αντιδράσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στην ΑΕΚ

μπορεί να μην το φωνάζουν, αλλά η ξέφρενη πορεία που κάνουν φέτος στο πρωτάθλημα, «γέννησε» σίγουρα ελπίδες στον κόσμο της ομάδας. Βλέπουμε μία ΑΕΚ να έχει σταθερότητα, να παίζει το πιο απλό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα μας, σε συνδυασμό με καλά αποτελέσματα, να είναι διαβασμένη σε κάθε ματς και να προσεγγίζει τον κάθε αντίπαλο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, την ίδια σοβαρότητα.

Το τεχνικό τιμ για το επόμενο παιχνίδι με την Αγία Νάπα στο ΓΣΖ, δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Μπόλιεβιτς και Τομάς οι οποίοι τερματίζουν το σερί τους, αφού και οι δύο έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα μείνουν εκτός αποστολής.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα ο Μυτίδης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, υπάρχει ακόμη δρόμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και υπάρχει αισιοδοξία ότι ίσως τεθεί στη διάθεση του Κρίστιανσεν για τον αγώνα της Κυριακής 22 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα