Ζητήθηκε άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων για κατάδικο των Κεντρικών Φυλακών

Τα ίχνη ενός ακόμα εγκλήματος διακίνησης ναρκωτικών, οδήγησαν τις αρχές στην πύλη των κεντρικών φυλακών για περαιτέρω έλεγχο. Η ΥΚΑΝ, προχώρησε στη σύλληψη δύο καταδίκων, ξετυλίγοντας το κουβάρι υπόθεσης της 20ης Σεπτεμβρίου. Στο κελί του ενός μάλιστα εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα. 

Ο υποδιοικητής της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, δήλωσε ότι για την υπόθεση είχαν συλληφθεί δύο άτομα και

κατασχέθηκε ένα κιλό και 574 gr κάνναβης και 510 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο καταδίκων 26 ετών και 32 ετών.   

Το όχημα των δύο προσώπων είχε ανακοπεί στις 20 Σεπτεμβρίου, σε περιοχή της Λευκωσίας και μετά από έλεγχο πέραν των ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας.

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν και στην οικία του 39χρονου, όπου διεξήχθη έρευνα, αφού τα πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Τα μεσάνυχτα οι αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στις Κεντρικές Φυλακές, μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και διεξήγαγαν έρευνες στα κελιά των δύο καταδίκων.

Στο κελί του 32χρονου ανευρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και δύο ζευγάρια ακουστικά.

Οι δύο κατάδικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ήμερης κράτησής τους.

Η αστυνομία ζήτησε την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των καταδίκων ώστε να διαφανεί με ποιους είχαν επαφές και συνεπώς πως εμπλέκονται στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες καθηκόντως η διεύθυνση των φυλακών διέταξε έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε κατορθωτό τα κινητά να εισαχθούν εντός του ιδρύματος.

Διαβάστε επίσης: Κεντρικές: Συνελήφθησαν δύο κατάδικοι για ναρκωτικά-Με κινητά στο κελί ο ένας

Keywords
Τυχαία Θέματα