O Γιώργος Μαυρουδής θα διεκδικήσει το χρίσμα ΔΗΣΥ για την δημαρχία Αμμοχώστου

Το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για την δημαρχία του Δήμου Αμμοχώστου θα διεκδικήσει ο Γιώργος Μαυρουδής. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «ως βέρος Βαρωσιώτης - γέννημα θρέμμα της Αμμοχώστου, πρόσφυγας εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, αλλά και ως ενεργός πολίτης που ασχολείται με τα κοινά, δηλώνω έτοιμος να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για να ανατρέψουμε τα αρνητικά δεδομένα σ’ αυτή την τελευταία στροφή του Κυπριακού». 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την

πρόθεσή μου να διεκδικήσω το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Αμμοχώστου, στο πλαίσιο των διαδικασιών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ως βέρος Βαρωσιώτης - γέννημα θρέμμα της Αμμοχώστου, πρόσφυγας εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, αλλά και ως ενεργός πολίτης που ασχολείται με τα κοινά, δηλώνω έτοιμος να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για να ανατρέψουμε τα αρνητικά δεδομένα σ’ αυτή την τελευταία στροφή του Κυπριακού.

Μακριά από μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες διακηρύξεις,

- να διεκδικήσουμε την επανατοποθέτηση του θέματος της Αμμοχώστου ψηλά στην ατζέντα, ασκώντας πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση

- να διεκδικήσουμε τα δίκαια και τα δικαιώματα του προσφυγικού κόσμου

- να ενεργοποιήσουμε τους Βαρωσιώτες, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον της νέας γενιάς

Με γνώση, εμπειρία, όραμα, ήθος και αποφασιστικότητα. Για έναν Δήμο εξωστρεφή, δυναμικό και δραστήριο, που θα έχει πολιτικό ρόλο και λόγο και θα πολιτεύεται με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Ξεκινάμε μια προσπάθεια που στόχο έχει να αξιοποιήσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, με μοναδική επιδίωξη μια ισχυρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση.

Σαράντα εννέα χρόνια μετά, η Αμμόχωστος παραμένει σύμβολο αποκατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο των Αμμοχωστιανών αλλά όλου του κυπριακού λαού. Μια εικόνα που ραγίζει καρδιές. Μια μαρτυρία της κατοχής, αλλά και χαμένων ευκαιριών. Μια πόλη όραμα, μια πόλη σύμβολο. Μια πόλη στην οποία θέλουμε να ζήσουμε ξανά και να δημιουργήσουμε με τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας σε συνθήκες ασφάλειας και ειρήνης.
Για την Αμμόχωστο, την δική μας Ιθάκη,

Γιώργος Μαυρουδής
Επιχειρηματίας, τέως πρόεδρος ΕΒΕ Αμμοχώστου, τέως αντιπρόεδρος οικονομικών ΚΕΒΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα