Συγκλονίζει ο γιος, γυναίκας που δολοφονήθηκε με οξύ

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τον 18χρονο Ζαχαρία Φωκά, τον γιο της 53χρονης γυναίκας η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος της έριξε υδροχλωρικό οξύ.

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της την περασμένη Δευτέρα, μετά από 15μερη νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο 18χρονος Ζαχαρίας απευθύνει έκκληση προκειμένου να βοηθηθεί για να μεταφέρει την σωρό της μητέρας του στην χώρα τους, μια και αυτός δεν μπορεί πλέον να μένει στην Κύπρο.

Στην εκπομπή Μεσημέρι

και Κάτι ήταν ο Ζαχαρίας Φωκά, ο οποίος συνοδευόταν από γειτόνισσά του και φίλη της αδικοχαμένης μητέρας του, μια και ο Ζαχαρίας δεν μιλά ελληνικά.

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα ανέφερε όλα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο εκείνο βράδυ. Αυτή το είχε μάθει τα ξημερώματα όπως είπε, όταν η 53χρονη μεταφερόταν στο Νοσοκομείο. Η πρώτη της έννοια, ήταν ο Ζαχαρίας ο οποίος είδε όλη την σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του όπως ανέφερε.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ζαχαρίας

Ο Ζαχαρίας απηύθυνε έκκληση τόσο στο Γραφείο Ευημερίας, όσο και στην πρεσβεία της χώρα χώρας του, που ωστόσο δεν μπορούν να βοηθήσουν λόγω του ότι είναι ενήλικας.

Η μεταφορά της σορού σύμφωνα με την φίλη της αδικοχαμένης 53χρονης είναι γύρω στα 2.300. Η ίδια προσπάθησε να βοηθήσει, ζητώντας δάνειο από τράπεζα. Κλείνοντας ευχαρίστησε τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου οι οποίοι όπως σημείωσε έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, προκειμένου να κρατήσουν στην ζωή την 53χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα