Στρατηγική συνεργασία ΣΕΛΚ και το World Trade Center Cyprus

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και το World Trade Center Cyprus (WTCCy) υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας στο πλαίσιο της οποίας το WTCCy θα διοργανώσει εξειδικευμένες εκδηλώσεις για τον ΣΕΛΚ, στην Κύπρο.

Ως μέρος αυτής της στρατηγικής συμφωνίας, οι δύο φορείς θα συνδιοργανώσουν το συνέδριο για Οικονομικούς Διευθυντές, ‘’The CFO

conference: Leadership beyond Finance”, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η δημιουργία ενός forum όπου θεματικά και συναφή ζητήματα θα παρουσιάζονται και θα συζητιούνται συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των Οικονομικών Διευθυντών (CFOs). Από αυτή τη διαδικασία θα προκύψουν σκέψεις και ιδέες σχετικά με το πως οι CFOs μπορούν να αναβαθμίσουν τη θέση τους εντός των οργανισμών τους αλλά και να προσθέσουν αξία στην επιχείρησή τους και, κατά συνέπεια, να υποβοηθηθούν στην περαιτέρω εξέλιξη της καριέρας τους.

Ο κ. Γεώργιος Χατζηνεοφύτου, πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Διευθυντών του ΣΕΛΚ, ανέφερε: ‘’μπαίνουμε σε μια νέα εποχή σχετικά με τις παροχές του ΣΕΛΚ προς τα μέλη του. Αυτό είναι το πρώτο συνέδριο που συνδιοργανώνουμε με το WTCCy σκοπεύοντας να παράσχουμε εκπαίδευση και δυνατότητες εξέλιξης υψηλών προδιαγραφών σε λογιστές του νησιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η εξειδίκευση των δύο φορέων παρέχει τα σωστά συστατικά για την διοργάνωση συνεδρίων υψηλής ποιότητας.’’

Ο κ. Mufid Sukkar, Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του WTCCy , ανέφερε: ‘’η συνεργασία αυτή αποτελεί μία στρατηγική σύμπλευση και ένα σταθερό βήμα στην πορεία της καθιέρωσής μας ως ένας από τους πρωτοπόρους φορείς διοργάνωσης συνεδρίων στην περιοχή. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΕΛΚ θα αποτελέσει μία σημαντική συμβολή στο ετήσιο συνεδριακό ημερολόγιο της Κύπρου. Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε στον ΣΕΛΚ κάθε δυνατή υποστήριξη ώστε να διασφαλίσουμε την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεών του προς όφελος των μελών του.’’

Σχετικά με τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) είναι η αρμόδια αρχή για την ρύθμιση των επαγγελμάτων των λογιστών και των ελεγκτών στην Κύπρο. Ιδρυθείς το 1961, ο ΣΕΛΚ συγκεντρώνει ως μέλη περισσότερους από 4000 επαγγελματίες λογιστές και ακόμα 4000 φοιτητές και συνεργάτες. Οι βασικοί του στόχοι περιλαμβάνουν την παροχή ενός οργανωτικού πλαισίου για όλους τους επαγγελματίες λογιστές, την υποστήριξη και την προώθηση των δραστηριοτήτων και των συμφερόντων του λογιστικού επαγγέλματος, την προστασία της φήμης του επαγγέλματος και τον σεβασμό του Κώδικα Δεοντολογίας από όλα τα μέλη του όπως επίσης την συνεχή επαγγελματική εξέλιξη και την ενημέρωση των μελών του επί ζητημάτων σχετικών με την λογιστική, τον έλεγχο και άλλα επιχειρηματικά θέματα.

Σχετικά με το World Trade Center Cyprus

Το World Trade Center Cyprus (WTCCy) είναι από το 2004 ενεργό μέλος του New York World Trade Centres Association που συγκεντρώνει συμμετοχές από 6 ηπείρους, 90 χώρες αλλά και περισσότερες από 300 πόλεις και οικονομικές ζώνες αυτόνομα. Το WTC Cyprus παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής business-to-business, επαγγελματικής εκπαίδευσης, φιλοξενίας επιχειρήσεων, εμπορικών αποστολών όπως επίσης διοργάνωσης συνεδρίων, σεμιναρίων και εμπορικών εκθέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ‘Ελενα Κρίστοφερ, Επικεφαλής Συμβουλευτικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του World Trade Center Cyprus απευθείας στο +357 25 588116 ή στο elena@wtchcy.org.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στρατηγική, ΣΕΛΚ, World Trade Center Cyprus,stratigiki, selk, World Trade Center Cyprus