Στους «16» του Wimbledon ο Ναδάλ

Απλά ασταμάτητος: ο Ράφα Ναδάλ πέτυχε ακόμα μία staight sets νίκη στο φετινό Wimbledon, επικρατώντας του φορμαρισμένου Κάρεν Κατσάνοβ και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του χορτάρινου Grand Slam.

Yποτίθεται πως στη γρήγορη επιφάνεια στο γρασίδι θα τα έβρισκε- σε αντίθεση με τα λευκά που φοράει- σκούρα μαύρα. Υποτίθεται πως στο φετινό Wimbedon δεν είχε καμία τύχη, καθώς τα τελευταία χρόνια αποκλείεται «νωρίς» από το πιο ιστορικό Grand

Slam. Υποτίθεται πως θα έπρεπε ν' «αρκεστεί» στην κατάκτηση του 10ου Roland Garros και να μην έχει... φιλοδοξίες στο Λονδίνο.

Υποτίθεται, όμως. Γιατί στην πράξη όλοι βλέπουν το προφανές: ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει το μαγικό 2017 για τον ίδιο και ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο είναι πραγματικά ασταμάτητος- ακόμα και στην «κακή» του επιφάνεια.

Ο Ισπανός επιβεβαίωσε και σήμερα την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς «ξεμπέρδεψε» με συνοπτικές διαδικασίες- δυσκολευόμενος μόνο στο τρίτο σετ που πήγε στο tie-break- από το εμπόδιο του φιλόδοξου Κάρεν Κατσάνοφ, επικρατώντας με 6-1, 6-4, 7-6 (3).

Έτσι, ο 31χρονος σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του Wimbledon και, πλέον, είναι πασιφανές πως στόχος του είναι η κατάκτηση του 16ου Grand Slam στην «εκτυφλωτική» καριέρα του.

Και, αλήθεια, με τέτοιες εμφανίσεις, ποιος μπορεί να πει πως δεν θα τα καταφέρει;

Keywords
Τυχαία Θέματα