Πως ο Καραβίδας «έκλεψε» Κομοδίκη από ΑΠΟΕΛ

Μπορεί τα βλέμματα στον χθεσινό αγώνα Δόξα – ΑΠΟΕΛ να ήταν στραμμένα στους γαλαζοκίτρινους και στην ετοιμότητα τους όμως τις εντυπώσεις έκλεψε ο νεαρός ακραίος επιθετικός της προσφυγικής ομάδας Ανδρέας Κομοδίκης.

Το όνομα δεν λέει πολλά όμως ο 20χρονος Αγγλοκύπριος επιθετικός φρόντισε έστω και σε φιλικό αγώνα να δείξει το ταλέντο του.

Σκόραρε το μοναδικό γκολ της Δόξας βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ κερδίζοντας παράλληλα τα εύσημα

τις κερκίδας και όχι μόνο.

Ο Ανδρέας Κομοδίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία με γονείς Κύπριους και είναι κάτοχος Κυπριακού διαβατηρίου.

Σε ηλικία 12 ετών (2009) πήγε στην Τότεναμ και πέντε χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2014 μετακόμισε στην QPR με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε μέχρι την ομάδα U23 μέχρι τα 20 του όταν και αποχώρησε.

Πριν μερικούς μήνες πήρες την απόφαση να έρθει στην Κύπρο και δοκιμάστηκε στον ΑΠΟΕΛ όμως δεν ήταν γραφτό του να μείνει στους πρωταθλητές.

Ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) αφού τον μελέτησε προσεκτικά του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας 3 χρόνων «κλέβοντας» στον από τους γαλζοκίτρινους.

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του σκόραρε εναντίον του ΑΠΟΕΛ και όπως όλα δείχνουν θα είναι παίκτης που σίγουρα θα στρέψει πολλά βλέμματα πάνω του κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα