Στοιχεία για απειλές καταθέτει ο Γ.Πανούσης

Στην Δικαιοσύνη προτίθεται να καταφύγει ο τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Ελλάδα Γιάννης Πανούσης, μετά και από σύσταση του Μεγάρου Μαξίμου για τις καταγγελίες του, που είδαν το φως της δημοσιότητας περί σχεδίου φυσικής και πολιτικής του εξόντωσης.

Ο κ. Πανούσης αναμένεται να επικοινωνήσει σήμερα με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για να της παραδώσει το φάκελο με όλα τα ονόματα και τα στοιχεία

που έχει στη διάθεσή του για την υπόθεση.

Σε χθεσινές του δηλώσεις προς την εφημερίδα «Το Βήμα» είπε ότι του προξενεί εντύπωση η έλλειψη αντίδρασης από την κυβέρνηση, καθώς η καταγγελία του είναι σε γνώση του πρωθυπουργού εδώ και τέσσερις μήνες. Αργότερα απάντησε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καλώντας τον να καταθέσει επισήμως με κάθε λεπτομέρεια στη Δικαιοσύνη τις «εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες του» και να μην τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όπως αποκάλυψε ο τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο σχέδιο φυσικής και πολιτικής του εξόντωσης πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υποκόσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πραγματικά ονόματα των πρωταγωνιστών, τα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο για την προσωπική του ασφάλεια αλλά και της οικογένειάς του, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα, την ταχύτατη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη ζητούν με ανακοινώσεις τους η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Επιπλέον, η ΝΔ και ζητά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να ξεκαθαρίσει τη θέση του».

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα