Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα

ΑΕΚ
Οι «κιτρινοπράσινοι» μετρούν αντίστροφα ενόψει του αγώνα στο Παφιακό

Στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Πάφος FC στο Παφιακό (19:00), μπαίνουν από σήμερα στην ΑΕΚ. Όλο αυτό το διάστημα, ο Τόμας Κρίστιανσεν προσπάθησε, μέσα από τη δουλειά και τα φιλικά, να παρουσιάσει ένα σύνολο δεμένο και έτοιμο ώστε να διεκδικήσει και φέτος τους υψηλούς στόχους που έχει.

Η περίοδος των δοκιμών μέσω των φιλικών αγώνων έχει παρέλθει πλέον και οι «κιτρινοπράσινοι» καλούνται

να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, αρχής γενομένης απ' το ερχόμενο Σάββατο. Κόντρα στη νεοφώτιστη αλλά υπολογίσιμη Πάφος FC, ο στόχος της νίκης για την ΑΕΚ είναι αδιαπραγμάτευτος, ώστε να μπει με το δεξί στη νέα περίοδο.

Το γεγονός ότι την περυσινή περίοδο η ομάδα τερμάτισε στη 2η θέση δεν βάζει επιπρόσθετη πίεση, αφού πλέον όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στόχοι από τούδε και στο εξής θα είναι ιδιαίτερα υψηλοί.
Το στοίχημα για τον Δανό τεχνικό είναι να δημιουργήσει την κατάλληλη ομοιογένεια στην ομάδα και να πετύχει τον κατάλληλο συνδυασμό έτσι ώστε να παρουσιάσει μια ακόμα πιο δυνατή ΑΕΚ την ερχόμενη χρονιά.

Νικηφόρο το τελευταίο τεστ
Το χθεσινό φιλικό με αντίπαλο την Αγία Νάπα αποτέλεσε άλλη μια πρόβα ενόψει της αναμέτρησης στο Παφιακό, με τον Δανό τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες ώστε να διαπιστώσει την ετοιμότητά τους. Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Άλβες (15’) και Εγγλέζου (90’) με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν παράταξε την ομάδα του με τους: Σορόα (46' Ταουντούλ ), Κυπριανού, Μαρτσίνιακ (46' Κακουλλή), Νίνου, Καστάνα, Λαμπάν, Κούρτη, Χατζηγιαννακού, Εγγλέζου, Μυτίδη (46' Κάντε), Άλβες.
Στον πάγκο έμειναν οι: Τόνιο, Σεράν, Καταλά, Λαρένα, Ορτίθ, Τομάς, Τέτε, Μπόλιεβιτς, Κάντε, Χαραλάμπους, Μοντέιρο.

Αγία Νάπα: Κίττος, Αντωνίου, Μέρτακκας, Φίλγκεϊτ, Μγκούνι, Λόβρεσιτς, Φούσκος, Λαμπρόπουλος, Φέμι, Σκόπλιακ, Αμανί.

Keywords
Τυχαία Θέματα