Για τη σούπερ ανατροπή

ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ
Το πολύ βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα (4-0) δίνει έναν επιπλέον λόγο στην Μπαρσελόνα να επιδιώκει την ανατροπή του στον σημερινό (23:00) επαναληπτικό τελικό του Σούπερ Καπ με την Μπιλμπάο, όπως είπε ο Λουίς Ενρίκε.

Το λέει και το πιστεύει! Ο Λουίς Ενρίκε υποσχέθηκε… μάχη από την Μπαρσελόνα απόψε στον επαναληπτικό τελικό του Σούπερ Καπ, προκειμένου να ανατραπεί το 4-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μπιλμπάο.
«Θέλουμε να κάνουμε μια ιστορική ανατροπή. Είναι μια πρόκληση που μας δίνει κίνητρο. Θεωρώ πως η πρόκριση είναι εφικτή για μια ομάδα με την ποιότητα τη δική μας.

Θα ήταν, ασφαλώς, αλαζονικό να πω ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά σίγουρα θα το προσπαθήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και παρ' ότι ξέρουμε τις δυσκολίες, θέλουμε να προσφέρουμε ένα όμορφο βράδυ στους φιλάθλους μας. Πέρυσι είχαμε 18 ματς στα οποία πετύχαμε τέσσερα ή περισσότερα γκολ. Οπότε όλα είναι πιθανά. Δεν θα πρέπει, όμως, να δεχτούμε γκολ. Το 4-0 του πρώτου αγώνα μάς αδικεί. Τιμωρηθήκαμε για όλα μας τα λάθη και η Μπιλμπάο εκμεταλλεύτηκε την παραμικρή ευκαιρία. Παράλληλα δεν ήμασταν στην καλύτερη μέρα μας. Πιστεύω πως θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι τη Δευτέρα», τόνισε ο προπονητής του καταλανικού συλλόγου.

Μαρσέιγ σε κρίση
ΓΑΛΛΙΑ
Όχι νίκη, αλλά ούτε βαθμό δεν έχει καταφέρει να πάρει στη φετινή Ligue 1 η Μαρσέιγ, γνωρίζοντας και δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της Ρεμς με 1-0!
Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Καέν που έφερε την παραίτηση του Μαρσέλο Μπιέλσα από τον πάγκο, η Μαρσέιγ γνώρισε και δεύτερη (1-0) από την ομάδα του Γκεγκάν και έτσι είναι χωρίς βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστές της φετινής Ligue 1!

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τραορέ στο 14ο λεπτό, ενώ οι Μασσαλοί τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ρομάο -με δεύτερη κίτρινη κάρτα- στο 74’.
Μία πολύ κακή Λιόν, στο μέτριο ντεμπούτο του Βαλμπουενά, χρειάστηκε στο 79’ το γκολ του Κλαούντιο Μποβού, ο οποίος «πλήγωσε» την… πρώην του Γκινγκάμπ, για να χαρίσει την πρώτη νίκη των «λιονέ» στο φετινό πρωτάθλημα. «Ήρωες» στις καθυστερήσεις οι Λόπες και Μπίσεβατς, καθώς απέτρεψαν την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Τα αποτελέσματα:
Μονακό-Λιλ 0-0, Σεντ Ετιέν-Μπορντό 1-1, Ανζέ-Ναντ 0-0, Γκινγκάμπ-Λιόν 0-1, Τρουά-Νις 3-3, Κάεν-Τουλούζ 1-0, Ρεν-Μονπελιέ 1-0, Ρεμς-Μαρσέιγ 1-0.

Δύσκολο διπλό για Φέγενορντ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τη Φέγενορντ που κατάφερε να περάσει με το διπλό από την έδρα της Καμπούρ.
Ωστόσο, αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε καθόλου εύκολα αφού οι γηπεδούχοι κρατούσαν την ισοπαλία, αντέχοντας όμως για 77 λεπτά, μέχρι δηλαδή να έρθει ο Κράμερ ως αλλαγή από τον πάγκο και να ανοίξει το σκορ.
Το παιχνίδι κύλησε έτσι μέχρι το τέλος του αγώνα, όταν ο «γερόλυκος» Ντιρκ Κάουτ από το σημείο του πέναλτι (χέρι του Μπάκερ) διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με το οποίο η Φέγενορντ έφτασε στους έξι βαθμούς, σε αντίθεση με την αντίπαλό της που αγνοεί ακόμη τη νίκη.

Τα αποτελέσματα:
Φίτεσε-Ρόντα 3-0, Ντε Γκράαφτσαπ-Τσβόλε 0-3, Άγιαξ-Βίλεμ 3-0, Τβέντε-Ντεν Χάαγκ 1-4, Εξέλσιορ-Άλκμααρ 2-2, Αϊντχόφεν-Γκρόνινγκεν 2-0, Καμπούρ-Φέγενορντ 0-2, Ουτρέχτη-Χέρενφεν 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα