Στημένα ποδοσφαίρου: Άνοιξε ο χορός των καταθέσεων στο ΤΑΕ

Το μαχαίρι στο κόκκαλο επιχειρεί να βάλει η Αστυνομία σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει στοιχεία για στημένα παιχνίδια. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες αστυνομικές πηγές, ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου έχουν λάβει ένα σημαντικό αριθμό καταθέσεων.

Συγκεκριμένα, μόνο, κατά τη διάρκεια της ημέρας, πέρασαν από ανάκριση περισσότερα από 10 πρόσωπα.Βάσει των πληροφοριών μας, πρόκειται για έναν Πρόεδρο ομάδας και έναν προπονητή. Οι υπόλοιποι είναι παίκτες.

Όλοι αυτοί, που ανακρίθηκαν σήμερα, συμμετείχαν

στους επίμαχους 4 αγώνες, για τους οποίους η Αστυνομία έχει λάβει φακέλους της ΟΥΕΦΑ, μέσω της ΚΟΠ. Όπως αναφέρθηκε και χθες, πρόκειται για τρεις αγώνες της δεύτερης κατηγορίας και έναν αγώνα κυπέλλου, με εμπλεκόμενες και πάλι ομάδες της Β΄κατηγορίας.

Φαίνεται πως υπάρχει έντονη κινητικότητα από πλευράς Αστυνομίας.Δέκα καταθέσεις μόνο για σήμερα. Φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι τι έχουν πει στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του ΣΙΓΜΑ, δεν ανέφεραν τίποτα που να έχει ουσία, δηλαδή δεν έχουν ''καρφώσει'' πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να δοθεί ώθηση στην στοιχειοθέτηση υποθέσεων. Τα στόματα όλων, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι ερμητικά κλειστά.

Επιβεβαιώνεται ουσιαστικά αυτό που λέγαμε και χθες βράδυ από αυτό το δελτίο, ότι, δηλαδή, στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα επικρατούν γενικολογίες από τους παράγοντες των ομάδων και στις ανακρίσεις, επικρατεί ο νόμος της σιωπής.

Η έρευνα, πάντως, από τους ανακριτές θα συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες με τη λήψη νέων καταθέσεων.
Επίσης, αναμένεται, να υποβληθούν τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής και ευρωπαϊκές εντολές έρευνας στο εξωτερικό για την εξασφάλιση στοιχείων.

Ωστόσο, όπως είπαμε και χθες, δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δοθούν απαντήσεις, όπως, εξάλλου, συνέβη και τις προηγούμενες φορές, που ζητήθηκαν παρόμοια στοιχεία από εταιρείες διαδικτυακών στοιχημάτων.

Η έρευνα για τα στημένα προς το παρόν, φαίνεται πως κυνηγά την ουρά της. Το αν θα αλλάξει κάτι, θα διαφανεί στο επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα