Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για εντοπισμό του Γιώργου στη Λεμεσό

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες της Αστυνομίας γύρω από την εξαφάνιση του 32χρονου Γιώργου Ελπιδοφόρου, ο οποίος ελλείπει από την οικία του εδώ και οκτώ ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφόρηση από την αστυνομία, υπάρχει πληροφορία ότι ο 32χρονος φέρεται να ταξίδεψε στο εξωτερικό στις 3 Απριλίου, 2019. Με βάση αυτή την πληροφορία η αστυνομία διερευνά εάν όντως έχει ταξιδέψει, ενώ μέσω των αεροπορικών εταιρειών γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί σε ποια χώρα έχει μεταβεί. Εάν διαπιστωθεί ότι έχει ταξιδέψει σε συγκεκριμένη χώρα, αναμένεται να ζητηθεί η συνδρομή της για τον εντοπισμό

του.

Πάντως, οι έρευνες της Αστυνομίας δεν θα λάβουν τέλος, εάν δεν εντοπιστεί ο 32χρονος, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Εν τω μεταξύ, σε κινητοποίηση βρίσκονται οικογένεια και φίλοι του 32χρονου, οι οποίοι αναμένεται να συναντηθούν αύριο το μεσημέρι (12/4) στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, καλούν εθελοντές να συνδράμουν στον εντοπισμό του Γιώργου.

Σε ανακοίνωση, η Αστυνομία αναφέρει: «Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460».

Keywords
Τυχαία Θέματα