Στη Ρωσία μεταβαίνει το υπουργός πετρελαίου της Βενεζουέλας

Ο υπουργός πετρελαϊκής βιομηχανίας της Βενεζουέλας θα επισκεφθεί την Ρωσία για να συζητήσει το θέμα της μεταφοράς των γραφείων της PDVSA.

Ο υπουργός πετρελαϊκής βιομηχανίας της Βενεζουέλας Μανουέλ Κεβέδο θα επισκεφθεί στο προσεχές διάστημα τη Ρωσία για να συζητήσει το θέμα της μεταφοράς των γραφείων της κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας PDVSA από την Λισαβόνα στην Μόσχα. Τη σχετική ανακοίνωσε

έκανε η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκες σε συνέντευξή της στο ρωσικό κανάλι «Ρωσία-24». «Ό υπουργός πετρελαίου στρατηγός Μανουέλ Κεβέδο βρίσκεται καθ’ οδόν, για να ολοκληρώσει την μεταφορά της PDVSA στην Μόσχα», δήλωσε η Ροντρίγκες.

«Επίσης σχεδιάζουμε να μεταφέρουμε εδώ ( στη Μόσχα-σ.σ) την εκπροσώπηση (πετρελαϊκής ) εταιρείας, η οποία ασχολείται με την κατεργασία χάλυβα και αλουμινίου στην Βενεζουέλα» δήλωσε η Ροντρίγκες, επισημαίνοντας, ότι όλα αυτά συντελούνται στο πλαίσιο της διεύρυνσης και της συνεργασίας μας και της αναζήτησης νέων δρόμων ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των χωρών μας»

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα