Στον τεχνητό παράδεισο της Ολγας Γεροβασίλη

15:20 4/3/2019 - Πηγή: In.gr

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη πρέπει να ζει σε έναν παράδεισο. Εξ άλλου ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της το μόνο που χρειάζεται να κάνει για να αισθανθεί λίγο καλύτερα είναι να ρίξει μια ματιά στην υφυπουργό της.

Μέσα στο παραδεισένια περιβάλλον που ζει η κυρία Γεροβασίλη δεν έχει πάρει χαμπάρι το τι γίνεται γύρω της και διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επικρατεί κλίμα ανομίας και ανοχής, κάνοντας λόγο για «μύθο που εκπορεύεται από μικροπολιτικούς λόγους».

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα

θεωρείται από τις ασφαλέστερες χώρες.

Η κα Γεροβασίλη μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, είπε ότι «έχει σημασία πότε επιλέγονται ως πρώτο θέμα ειδήσεις περί ανομίας». Και εξήγησε ότι «επιλέγονται, όταν έχουμε βελτίωση της ζωής των συμπoλιτών μας και όταν πλήττεται η αξιωματική αντιπολίτευση».

Προφανώς η υπουργός είναι αλλού. Πολύ αλλού. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι κάνει λόγο για βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Κάποιος θα πρέπει να της ψιθυρίσει ότι οι πολίτες ζουν σε ένα καθεστώς τρομακτικής ανασφάλειας και μάλιστα στη συντριπτική τους πλειοψηφία θεωρούν – και πολύ σωστά – ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να τους προστατεύσει.

Στη σταλινική ουτοπία της νεοφιλελεύθερης αριστεράς τα αστυνομικά τμήματα καθημερινά αποδυναμώνονται, αφήνοντας τους πολίτες ευάλωτους σε κάθε είδους εγκληματικές δραστηριότητες.

Το μόνο που δεν αποδυναμώνεται είναι ο αριθμός των αστυνομικών που προστατεύουν το πολιτικό μας προσωπικό.

Εκπρόσωποι των αστυνομικών σχεδόν καθημερινά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων στις περισσότερες μεγαλουπόλεις της χώρας.

Τον τελευταίο καιρό εκατοντάδες αστυνομικοί απομακρύνονται από κεντρικά αστυνομικά τμήματα και μεταφέρονται σε νησιά και στον Εβρο προκειμένου να καταγράψουν τους παράνομους μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα και αποτελούν τους εν δυνάμει αυριανούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά ούτε τους πιο κεντρικούς αρχαιολογικούς χώρους στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Οσο για την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ η υπουργός δήλωσε ότι «προκαλούσε προβλήματα με τον τρόπο δράσης της και δρούσε στα τυφλά».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μόνη ομάδα που δρα στα τυφλά είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη της οποίας ομιλούν άπταιστα γκεμπελικά με την ελπίδα να ρίξουν στάχτη στα μάτια των αφελών.

Δυστυχώς η πραγματικότητα τους διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα