ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:"Οι αστ/κοι έσπασαν τζάμια στο πάρτι"-Έκθεση από ΑΔΕ

Καταγγελία από αυτόπτη μάρτυρα - κατά τον ισχυρισμό του - στο περιστατικό με έφοδο αστυνομικών σε καρναβαλίστικο πάρτι στην Παλώδια δέχθηκε το SigmaLive.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταγγελία, το πάρτι έγινε στο κέντρο νεότητας της περιοχής και το βράδυ του Σαββάτου «μπούκαραν» πάνω από 20 αστυνομικοί.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία οι αστυνομικοί μπούκαραν ενώ υπήρχαν νεαροί μέσα. Για την είσοδό τους όπως αναφέρεται έσπασαν γυαλί με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν θαμώνα.

Σχετικές είναι και

οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το SigmaLive από το μάρτυρα. Όπως αναφέρει η καταγγελία που έλαβε το SigmaLive, αρκετοί από τους ανήλικους που ήταν στο πάρτι ήταν κάτω των 17 ετών και δεν κατανάλωσαν αλκοόλ. Σε ότι αφορά στα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στον χώρο, η καταγγελία αναφέρει ότι το γεγονός έγινε εν αγνοία των ανηλίκων. Στην καταγγελία φέρεται να υπάρχει γνώση και παραδοχή για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο υποστατικό δεν υπήρχαν οι κατάλληλες άδειες.

Η έφοδος στο υποστατικό έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ότι στο εν λόγω υποστατικό διεξαγόταν καρναβαλίστικο πάρτι, με τη συμμετοχή ανήλικων προσώπων. Κατά την επιχείρηση, εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν 100 περίπου άτομα, τα οποία διασκέδαζαν και κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά, ανάμεσά τους και 55 ανήλικα πρόσωπα.

Ο 29χρονος διαχειριστής του υποστατικού συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της διάθεσης οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικα πρόσωπα. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω υποστατικό λειτουργούσε χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και χωρίς άδεια μετάδοσης μουσικής.

Επίσης, κάτω από καναπέ εντός του υποστατικού, ανευρέθηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 1.35 γραμμαρίων περίπου. Ο 29χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Το SigmaLive επικοινώνησε με την Αστυνομία όπου και έφερε εις γνώσιν, την σχετική καταγγελία. Όπως μας αναφέρθηκε, έχει ήδη ζητηθεί έκθεση γεγονότων από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, η οποία με την ολοκλήρωσή της θα διαβιβαστεί στην ηγεσία της Δύναμης για μελέτη.

Όπως επισημάνθηκε, μέχρι τώρα «δεν έγινε οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ σε περίπτωση που υποβληθεί παράπονο θα ακολουθηθούν όπως πάντα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως προνοούν οι πάγιες εντολές της ηγεσίας της Δύναμης. Όταν γίνει αυτό και αν χρειαστεί, συμπληρωματικά, θα υπάρξει συνδρομή και της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα