Στα Πολεμίδια φιλοδοξούν πως θα τριτώσει το καλό

Με τη φόρα από τις δύο νίκες της, η Καρμιώτισσα πάει στο «Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει τον Ερμή και σαν στόχο έχει ακόμα ένα τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο «όνειρο» δηλαδή στην παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά έχει δείξει στα προηγούμενα παιγνίδια ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό στον σημερινό αγώνα για να πάρει ακόμα μια νίκη.

Ειδικά στην επίθεση πετάει φωτιές αφού έχει σημειώσει οκτώ τέρματα στα τελευταία δύο παιγνίδια και σε αυτό θα βασιστεί και σήμερα. Ο κ. Λουκά καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής

περιόδου ήθελε η ομάδα του να προσπαθεί να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. Με αυτή την φιλοσοφία θα πορευτεί και σήμερα αλλά και στα υπόλοιπα παιγνίδια μέχρι το τέλος. Το σίγουρο είναι πως οι πολύ καλοί μεσοεπιθετικοί της ποδοσφαιριστές μπορούν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα τους.

Ο κ. Λουκά δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για τον σημερινό αγώνα και για αυτό αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για την νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα