Στα χέρια του Μαρινάκη η Νότιγχαμ

Ολοκληρώθηκε το deal της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ, που από τα χέρια του Αλ Χασαουί πέρασε σε αυτά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη διοίκηση ο Σωκράτης Κομινάκης, CEO ο Γιάννης Βρέντζος. (video)

Η πολυαναμενόμενη συμφωνία της αγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώθηκε, με τον Έλληνα εφοπλιστή να έχει πλέον υπό τον έλεγχο τον αγγλικό σύλλογο, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (18/5).

Αφού πήρε την έγκριση της αγγλικής Football League (η οποία απευθύνθηκε μεταξύ άλλων και στην UEFA, παίρνοντας θετική απάντηση) και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ πέρασε από τα χέρια του Φαουάζ Αλ Χασαουί σε αυτά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, αν και στο Νησί υπολογίζουν ότι πρόκειται για ένα deal αξίας περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλάι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι ο Σωκράτης Κομινάκης σε διοικητικό ρόλο, με τους δύο άνδρες να έχουν πολύχρονη φιλία και συνεργασία, ενώ ο κ. Κομινάκης υπηρέτησε από αντίστοιχη θέση και τον Ολυμπιακό στο παρελθόν. Ο νυν CEO των Πειραιωτών, Γιάννης Βρέντζος, θα λάβει τον αντίστοιχο ρόλο στη Φόρεστ.

Keywords