Κριτήριο τα... φιλικά

Με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, θα τροχοδρομηθούν εξελίξεις σε ότι αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας, αν και ο προγραμματισμός στους "πράσινους" είναι σε εξέλιξη, με τον Πάμπο να ψάχνει τις καλύτερες επιλογές, με γνώμονα φυσικά το οικονομικό και το μπάτζετ που έχει στη διάθεση του.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου επιλέγει να κάνει τον προγραμματισμό του κυρίως με παίκτες από Πορτογαλία μεριά, ενώ παράλληλα αυτή την περίοδο που είναι στο εξωτερικό, πέραν από μεταγραφικά λαβράκια, είναι στο ψάξιμο και για

προπονητικά κέντρα. Ο Κύπριος τεχνικός αξιολόγησε προπονητικές εγκαταστάσεις σε Ισπανία, Πορτογαλία ενώ πάντα υπάρχει και η Πολωνία στα υπόψιν, εκεί όπου είχε συνηθίσει η Ομόνοια να πηγαίνει τα τελευταία χρόνια.

Η επιλογή του προπονητικού κέντρου θα εξαρτηθεί από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, την διεξαγωγή δυνατών φιλικών. Από τα φιλικά δηλαδή και τις ομάδες που θα βρίσκονται στα προπονητικά κέντρα, θα εξαρτηθεί και το σε ποια χώρα θ' ακολουθήσει φέτος η Ομόνοια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα