Σοβαρή αναβάθμιση της Υπηρεσίας καθαριότητας των Δ. Πάφου και Π. Χρυσοχούς

Με δύο υπερσύγχρονα σάρωθρα, ένα για κάθε Δήμο, ενισχύεται ο στόλος των μηχανημάτων καθαριότητας του Δήμου Πάφου και Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τον εξοπλισμό τους στον τομέα της καθαριότητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Πάφου, οι δύο Δήμοι που είχαν από κοινού προβεί σε προκήρυξη για την προμήθεια και συντήρηση δυο αυτοκινούμενων σαρώθρων, παρέλαβαν σήμερα 15 Σεπτεμβρίου τα δύο σάρωθρα από την εταιρεία Conagro Ltd.

Πρόκειται

για δυο σύγχρονης κατασκευής αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών και ποιοτικών υλικών, φιλικά προς το περιβάλλον, εξοπλισμένα με 2 συστήματα ηλεκτροκίνητων βουρτσών κατ΄ επιλογή και κάδο απορριμμάτων μεγάλης χωρητικότητας που εξασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση χρόνου και καθαρισμού. Τα δύο αυτά σάρωθρα είναι εξοπλισμένα με ισχυρό κινητήρα απορρόφησης και ειδικό εξοπλισμό για το πλύσιμο διαφόρων επιφανειών και διαθέτουν σύστημα μείωσης του παραγόμενου ήχου και σκόνης, ώστε να μειώνεται η οχληρία που δημιουργείται από άλλα παρόμοιας φύσεως σάρωθρα.

Όπως δήλωσε ο κ. Φαίδωνος κατά την παραλαβή, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η επέκταση της καθαριότητας όλων των δημοσίων δρόμων και πεζοδρομίων σε όλες τις γειτονιές εντός των δημοτικών ορίων, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με την παραλαβή του οχήματος παρέχουμε, ανέφερε, στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας τα κατάλληλα μέσα για να δώσουν πιο αποδοτικά τον αγώνα για έναν πιο καθαρό Δήμο.

Ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς κ. Γιώτης Παπαχριστοφή αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Πάφου που ανέλαβε την όλη διαδικασία προκήρυξης και κατακύρωσης των προσφορών, δήλωσε πως το νέο σάρωθρο θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς, ιδιαίτερα με την επικείμενη ενοποίηση του Δήμου με ακόμη 13 κοινότητες τις περιοχής.

Το κόστος αγοράς των δύο οχημάτων ανήλθε σε €464.837 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα