Σωφρόνης για Εθνικό, Μάρκοβιτς και τέταρτη μεταγραφή

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε σε δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό και τόνισε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο τέταρτης μεταγραφής, λέγοντας ότι αν βρεθεί κάτι καλό γιατί όχι. 

Αρχικά δήλωσε: 

«Μας περιμένει δύσκολη αναμέτρηση την Κυριακή με τον Εθνικό. Όπως είδαμε και χθες, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους. Από το πρώτο λεπτό να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να πάρουμε τους βαθμούς». 

«Θα υπάρχουν επιστροφές και θα είμαστε πιο

δυνατοί. Ο Γιούστε έχει πρόβλημα στο γόνατο και είναι σε καλό δρόμο. Ο Μάρκοβιτς είναι σε πολύ καλό δρόμο αυτή την στιγμή. Μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΛ ελπίζω ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: 

«Είναι δύσκολο πρόγραμμα, όμως θα πάμε να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Ενισχύσαμε την ομάδα με δυο παίκτες και όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα. 

Για την 4η μεταγραφή:

«Αν προχωρήσουμε και για τέταρτη κίνηση θα αποχωρήσει ένας. Υπάρχει μια κενή θέση αυτή τη στιγμή για να γίνει τρίτη μεταγραφή. Οι τελευταίες δύο μέρες δείχνουν ενθαρρυντικά στοιχεία για τον Μάρκοβιτς και μάλλον το πρόβλημά του δεν θα τον κρατήσει όσο καιρό φοβόμασταν εκτός δράσης. Αν υπάρχει παίκτης που θα μας ικανοποιήσει από κατάλογο β’ γιατί όχι.

Για τον Μπένσοπ: 

«Ο Μπένσοπ έχει κάποιες μέρες ξεκούρασης, αλλά προπονείται κανονικά. Αν όλα είναι εντάξει με την κάρτα του θα είναι στην αποστολή». 

Keywords
Τυχαία Θέματα