«Σφαγή» Ο.Κουλλά και Ε.Χαραλαμπίδου στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έντονο ύφος ήταν η πρωινή συζήτηση των Ονούφριου Κουλλά και Ειρήνης Χαραλαμπίδου στο Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω απ’τα ζητήματα της επικαιρότητας που δεν είναι άλλα από τις έρευνες για τις πολιτογραφήσεις και την κορυφαία σύγκρουση θεσμών, μεταξύ Εισαγγελέα και Ελεγκτή. 

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΔΗΣΥ είπε, «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η κ.Χαραλαμπίδου είναι σε πολύ δύσκολη θέση.. μας κάνουν μαθήματα για διαφθορά. Την κρίσιμη ώρα εμείς δεν φοβούμαστε τίποτα. Κάποιοι άλλοι φοβούνται την

κοινωνία και τους πολίτες. Δεν θέλουμε μαθήματα για διαφάνεια και διαφθορά, τουλάχιστον από το ΑΚΕΛ, γιατί όποια πέτρα σηκώσαμε τα τελευταία χρόνια το ΑΚΕΛ ήταν από κάτω».

Δείτε εδώ: Πόρισμα διαβατηρίων: Τι γίνεται με τη δημοσιοποίηση και πώς (μπορεί) να γίνει

Η κ.Χαραλαμπίδου από πλευράς της σημείωσε ότι πρέπει να γίνει αρχή από τους 56 βουλευτές. Ειδικότερα σημείωσε, «να αναλάβουν ευθύνη και να ψηφίσουν δημοσιοποίηση της λίστας. Τις απίστευτες χαλαρώσεις για διαβατήρια της έβαλε κάτω ο ΔΗΣΥ. Ο ΔΗΣΥ έφερε 7 τροπολογίες για χρυσά διαβατήρια. Έφεραν τροπολογίες για χαλάρωση. Έφεραν τροπολογίες για να πιάνεις με κόλπα χρυσά διαβατήρια και να εξυπηρετείς developers».

Η συζήτηση κατέληξε σε… τηλεοπτική σφαγή μεταξύ των δυο αναφορικά με το ως προς το που θα καταλήξει η έρευνα για τις Πολιτογραφήσεις. Ο κ.Κουλλάς είπε ότι τα τελευταία χρόνια αποκαλύπτονται σκάνδαλα συγκριτικά με την «συγκάλυψη» που υπήρχε όπως είπε τα τελευταία χρόνια. Τα περισσότερα που έχουν βγει ήταν από τη διακυβέρνηση ΑΚΕΛ, είπε σε έντονο ύφος ο κ.Κουλλάς. Από πλευράς της η κ.Χαραλαμπίδου είπε ότι πρέπει να δώσουν φακέλους των δικηγορικών γραφείων και των developer που συνεργάστηκαν. Καταληκτικά η κ.Χαραλαμπίδου είπε «ελπίζω ο συνάδελφος (σ.σ Κουλλάς) να ξεπεράσει το πρόβλημά του με το ΑΚΕΛ, γιατί ειλικρινά τον λυπούμαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα