Τραγωδία Τσέρι: Το προηγούμενο με Ακάμα και τι διερευνά η ΕΔΑΑΣ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Τσέρι, στην περιοχή των Χαλεπιανών το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με την Αστυνομία νεκρός είναι ο 31χρονος Μάριος Φραγκούς από Ξυλοφάγου.

Ο 31χρονος ήταν χειριστής μηχανοκίνητου αλεξίπτωτου πλαγιάς και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εντοπίστηκε νεκρός στο έδαφος.

Δείτε εδώ: Τραγωδία: Νεκρός ο 31χρονος Μάριος που έπεσε από αλεξίπτωτο πλαγιάς

Από την πρώτη στιγμή επί τόπου βρέθηκαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και της ΕΔΑΑΣ. Η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων θα διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες

έγινε το μοιραίο.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Κυβερνήτη Ιωάννη Λοΐζου, Πρόεδρο της Επιτροπής ο οποίος ξεκαθάρισε αρχικά ότι ο εν λόγω «μηχανισμός», περιλαμβάνει μηχανή την οποία ο χειριστής φοράει πάνω του και ταυτόχρονα είναι συνδεδεμένος και με αλεξίπτωτο.

Ο Κυβερνήτης ανέφερε ότι από την πρώτη ώρα μετέβησαν στο σημείο και παρέλαβαν μηχανήματα τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Αεροδρόμιο όπου και θα γίνει η διερεύνηση. Κληθείς ο Κυβερνήτης να αναφέρει στο SigmaLive αν υπάρχει προηγούμενο στην Κύπρο με τέτοιο ατύχημα, είπε ότι είχαμε ξανά παρόμοιο ατύχημα στον Ακάμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ανεξάρτητη Επιτροπή αφού ολοκληρώσει το πόρισμά της θα το παραδώσει στον αρμόδιο Υπουργό.

*Εικόνα Αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα