Σε τρεις δόσεις η 14η αγωνιστική

Με την αναμέτρηση Παρνασσός – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου ανοίγει σήμερα η αυλαία της 14ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας. Η ομάδα του Στροβόλου θέλει μόνο νίκη για να επιστρέψει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη, η ομάδα της Λεμεσού θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας σ’ ένα ακόμα αγώνα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και θα διεξαχθεί

στο γήπεδο του Παρνασσού.

Το Σάββατο η αγωνιστική συνεχίζεται με το ντέρμπι ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και τον Προοδευτικό αγώνας που θα γίνει στο κλειστό του Cyprus College και θα αρχίσει στις 17:00.

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη, η Παφιακή ομάδα προέρχεται από 6 σερί αήττητα αποτελέσματα και με την ψυχολογία υπέρ της, θα προσπαθήσει να φύγει από τη Λευκωσία με το θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον αγώνα του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με τον Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ, παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό του Cyprus College και θα αρχίσει στις 15:30. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η ομάδα του Στροβόλου απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 14ης Αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/03/2017

20:00 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ – Ε.Ν. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΓΗΠ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΤΡΟ/ΛΟΥ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/03/2017

17:00 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΦΟΥ (ΓΗΠ. CYPRUS COLLEGE)

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/03/2017

15:30 Κ.Ν. ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ – Α.Σ.Σ. ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ (ΓΗΠ. CYPRUS COLLEGE)

Keywords
Τυχαία Θέματα