Ο Πηλακούτας για Ομόνοια και προγραμματισμό (Ηχητικό)

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας ο οποίος αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η Κυρία αλλά και τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά μίλησε για τον αγώνα με την Ομόνοια τονίζοντας: «Όπως δείξαμε μέχρι τώρα, θα αγωνιζόμαστε σε κάθε αγώνα με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο για το καλύτερο αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, η Ομόνοια θέλει έξοδο στην Ευρώπη όμως και εμείς θέλουμε το

καλύτερο για την ομάδα μας. Η τεχνική ηγεσία προετοίμασε κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα δήλωσε: «Οι Ερέρο και Καλό προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Πρόβλημα προέκυψε με τον Αγκιλάρ που έμεινε εκτός αποστολής αφού προπονήθηκε ατομικό ενώ με ίωση ταλαιπωρείται ο Οικονομίδης».

Για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου είπε: «Γίνονται διάφορες σκέψεις από τον πρόεδρο κ. Παντελή και τον προπονητή μας Ρόνι Λέβι. Αυτή την στιγμή στρέφουμε την προσοχή μας στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και την κατάλληλη στιγμή θα ασχοληθούμε με τον προγραμματισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα