Ειδική Τιμητική Διάκριση Ποιότητας για τα Louis Hotels

Η Ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας, μια διοργάνωση της Κυπριακής Εταιρείας Πιστοποίησης (ΚΕΠ) και του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS), πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας στις 7 Μαρτίου 2017 με απόλυτη επιτυχία. Τα ‘’Louis Hotel’’, μέλος του Ομίλου Εταιρειών LOUIS, με την μακρά ιστορία τους και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν παίξει στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας,

δέχθηκαν στην Ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας την Ειδική Τιμητική Διάκριση στο πλαίσιο του Ετήσιου Θεσμού «Ειδικές Τιμητικές Διακρίσεις Ποιότητας», που έχει καθιερωθεί από την ΚΕΠ και τον CYS.

H “Louis Hotels” , γέννημα των Τουριστικών Γραφείων Louis στις αρχές του 1940, ξεκίνησε από τον αείμνηστο Λούη Λοϊζου με την αγορά του θρυλικού «ΣΕΜΜΕΡΙΓΚ» και του ‘‘Grand Hotel’’. Έπειτα, ακολούθησε το ‘’Louis Hotel’’ στη Λήδρας, ενώ το 1969 ο Λούης Λοϊζου πήρε τη διαχείριση του «σήματος κατατεθέν» της Λευκωσίας, του Ledra Palace. Έτσι, ξεκίνησε η ένδοξη και μακρά πορεία ανάπτυξης τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα το Δεκέμβριο του 2002, όταν υπεγράφη συμφωνία με τους Hilton International, για τη διαχείριση του Hilton Park.

Με τη διαχείριση 22 ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων που περιλαμβάνουν 12.000 κλίνες, 2.500 εργαζόμενους και ετήσιο κύκλο εργασιών παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ σε Κύπρο και Ελλάδα, η Louis Hotels έχει αφοσιωθεί στην ποιότητα που τη χαρακτηρίζει, καθώς τα ξενοδοχεία της είναι από τα πρώτα που είχαν λάβει πιστοποίηση με συστήματα διαχείρισης στην Κύπρο. Το 2001 ήταν χρονιά – «σταθμός», καθώς ξεκίνησε η συνεργασία με την ΚΕΠ και πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά το ξενοδοχείο Apollonia, για να ακολουθήσουν από το 2003 και μετά το Louis Phaethon, το Imperial και το Nausicaa.

To 2017, 7 ξενοδοχεία στην Κύπρο, έχουν λάβει πιστοποίηση δύο ή παραπάνω από τα παρακάτω πρότυπα συστημάτων διαχείρισης : ISO 9001:2008 , ISO 14001:2004, ISO 22000:2005, ΟΗSAS 18001:2007, Κανονισμός EMAS 1221/2009. Η εφαρμογή αυτών των προτύπων, αποτελούν ένα ακόμα παράγοντα της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας της Louis Hotels, αφού συνδυάζεται με την πολύχρονη πείρα της στον τουριστικό τομέα, εφαρμόζοντας έτσι και αναβάθμιση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Έτσι, η εταιρεία Louis Hotel, μέλος του Ομίλου Εταιρειών LOUIS, βραβεύτηκε με Ειδική Τιμητική Διάκριση, βραβείο που απονεμήθηκε στον Διευθύνων Σύμβουλο της Louis Hotels, κ. Ιάσωνα Πέρδιο, για την πολύχρονη προσφορά τους στον τομέα της πιστοποίησης, εφαρμόζοντας συστήματα διαχείρισης.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels είναι μια ιστορική κυπριακή εταιρεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου και της Ελλάδας. Ανήκει στον Όμιλο Louis plc. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, η εταιρεία διαχειρίζεται 22 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Κύπρο και Ελλάδα με σύνολο 12.000 κλίνες, 2.500 εργαζόμενους και ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα