Σχέδια Νεανικής & Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Τα δημοφιλέστερα Σχέδια Επιχορήγησης, η Νεανική &Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, επαναπροκηρύσσονται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, στις 20 Δεκεμβρίου 2017.

Τα εν λόγω Σχέδια πρόκειται θα επαναπροκηρυχθούν την πλέον κατάλληλη περίοδο, όπου χιλιάδες νέοι και νέες με όνειρα και όρεξη για επιχειρηματική δημιουργία, πτυχιούχοι και μη, είναι άνεργοι, χωρίς σοβαρές προοπτικές απασχόλησης και επαγγελματικής ανέλιξης.

Κύριος σκοπός και στόχος των Σχεδίων είναι η οικονομική

υποστήριξη σε άτομα:

-Νεανική Επιχειρηματικότητα: νέους (άντρες και γυναίκες) ηλικίας 20 μέχρι 40 ετών (να έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν κλείσει το 41ο έτος κατά την ημερομηνία υποβολής της πρότασης τους) και

-Γυναικεία Επιχειρηματικότητα : γυναίκες ηλικίας 18 – 55 (να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν κλείσει το 56ο έτος κατά την ημερομηνία υποβολής της πρότασης τους)

Τα Σχέδια προσφέρουν την ευκαιρία στους πιο πάνω να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, κάτω από τους τομείς των Υπηρεσιών, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, του Τουρισμού και της Μεταποίησης με ποσοστό ενίσχυσης 50% και μέγιστο ποσό επιχορήγησης τις €70.000/αίτηση. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ο Οργανισμός μας αναλαμβάνει την ενημέρωση και καθοδήγηση όσο αφορά την διεκπεραίωση της αίτησης προς τους υποψήφιους αιτητές.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως απαντήσουν το σύντομο ερωτηματολόγιο, πατώντας εδώ, έτσι ώστε να εξεταστεί, προκαταρτικά, κατά πόσον η προτεινόμενη επιχειρηματική ιδέα εντάσσεται κάτω από τα εν λόγω Σχέδια. Αφού υποβληθεί το εν λόγω ερωτηματολόγιο, αρμόδιος λειτουργός από την Eurosuccess Consulting θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερόμενους.

Τα Σχέδια θα είναι ανοικτά για υποβολή αιτήσεων από 20/12/2017 μέχρι 19/03/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη της Eurosuccess Consulting στο τηλέφωνο 22420110.

Keywords
Τυχαία Θέματα