Πύργους υπολογιστών σε σχολεία προσέφερε η Αστυνομία των ΒΒ

Πύργους υπολογιστών που είχαν κατασχεθεί κατά τη διάρκεια επιδρομών για διαδικτυακά παιχνίδια, προσέφερε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας σε σχολεία της περιοχής.


Σε ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων αναφέρεται ότι «η Αστυνομική Διεύθυνση των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας προσέφερε 23 πύργους υπολογιστών, για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση των παιδιών. Οι πύργοι υπολογιστών, οι οποίοι κατασχέθηκαν σε επιδρομές κατά διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών της Αστυνομίας των Βάσεων

κατά το 2020, καθαρίστηκαν και δόθηκαν σε εννέα σχολεία, δηλαδή οκτώ που βρίσκονται στις ανατολικές περιοχές και σε ένα τουρκοκυπριακό σχολείο στην Πύλα».

Ο Βοηθός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δεκέλειας Ανδρέας Πιτσιλλίδης εξέφρασε «ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι κατασχεθέντες πύργοι υπολογιστών δίνονται για καλό σκοπό και δεν καταστρέφονται». «Επιθυμούσαμε να χρησιμοποιηθούν σωστά οι πύργοι υπολογιστών και με τη δωρεά τους σε σχολεία είμαστε σίγουροι ότι η επιθυμία μας θα γίνει πραγματικότητα» είπε και σημείωσε πως «γνωρίζουμε πως οι υπολογιστές δεν είναι φτηνοί και ελπίζουμε πως η προσφορά μας θα βοηθήσει τα σχολεία για τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες».

Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων παραμένει αφοσιωμένη στο να βοηθά την Κοινότητα με κάθε δυνατό τρόπο και σε αυτή την περίπτωση, υπερβαίνει την προστασία της από το έγκλημα.  Αυτό μας επιτρέπει να επενδύσουμε στο μέλλον αυτών των παιδιών που ζουν στην Κοινότητα μας» σημείωσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αλέξανδρος Παπαλυσάντρου, Διευθυντής του Γυμνασίου Ξυλοτύμπου δήλωσε «ικανοποιημένος για την προσφορά και εξέφρασε εκ μέρους του σχολείου, ευχαριστίες στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για τη δωρεά πέντε πύργων υπολογιστών για τις ανάγκες του σχολείου».

Από την πλευρά του ο Σάββας Πίτσιλλος, Διευθυντής του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ξυλοφάγου είπε πως «το σχολείο μας ευχαριστεί θερμά την Αστυνομία των Βάσεων για τη δωρεά δύο πύργων υπολογιστών».

Εξάλλου ο Cagin Akgur, Διευθυντής του Τ/Κ Δημοτικού Σχολείου Πύλας εξέφρασε επίσης ευχαριστίες «στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για τη συνεχή βοήθεια και υποστήριξη της».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πύργοι υπολογιστών δόθηκαν επίσης στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας, στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Ξυλοτύμπου, στο Β’ Δημοτικό Σχολείο καθώς και στο Γυμνάσιο Ξυλοφάγου.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα