Πυρά Χριστόφορου: "Το πάρτι σας τέλειωσε!"

Πυρά στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξαπέλυσε με ανοιχτή επιστολή ο Χριστόφορος Ποταμίτης για τα όσα διαδραματίζονται στην εταιρεία.

Αναλυτικα

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δεν θέλετε να φύγετε μην φύγετε. Εφόσον όλοι σας ανέχονται και κάποιοι συνένοχοι ακόμα σας στηρίζουν μείνετε μέχρι τέλους…

Σταματήστε όμως να ασελγείτε εις βάρος του συλλόγου μας. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι παιγνιδάκι

που σας έφερε ο Άγιος Βασίλης για να περνάτε τις ώρες σας επειδή δεν είσαστε άξιοι να κάνετε κάτι άλλο στην ζωής σας.

Εύχομαι και ελπίζω έστω και δύσκολα για το καλό του ΑΠΟΕΛ να επιτύχουμε τον φετινό μας στόχο για να μην έρθουν τα ακόμη πιο δύσκολα… δυστυχώς ναι αυτό καταφέρατε, να κινδυνεύουμε να γίνουμε αυτό που κοροϊδεύαμε!!

Όμως αυτή την φορά τον Μάιο η όποια επιτυχία ΔΕΝ θα σκεπάσει την κακοδιαχείριση και τις αλχημείες σας… αυτά δεν κρύβονται και δεν θα ξεχαστούν. Αυτή την φορά θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΗ ετήσια γενική συνέλευση χωρίς παρατυπίες και θα λεχθούν τα πάντα. Θα πρέπει να πάμε λίγο πιο πίσω να δούμε όλα τα έσοδα και όλα τα έξοδα αναλυτικά από την μέρα που αναλάβατε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να λογοδοτήσετε και μην προσπαθήσετε να μαγειρέψετε τίποτα σε συνεργασία με τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ» ελεγκτές της εταιρείας.

Το πάρτι σας τέλειωσε!

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία κανενός!

Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να μιλήσω ξανά μέχρι τον Μάιο και το ίδιο ελπίζω να κάνουν όλοι επιστρέφοντας στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα ίσως στην πιο δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο της τελευταίας δεκαετίας.

Χριστόφορος Ποταμίτης
Πρώην Πρόεδρος
ΑΠΟΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα