Live ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 1-2

Καλύτερος και με ανατροπή ο ΑΠΟΕΛ

Με επιθετική διάθεση μπήκε στον αγώνα ο ΑΠΟΕΛ με απώτερο στόχο να σκοράρει νωρίς και να γύρει την πλάστιγγα με το μέρος του. Οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν την πρώτη τους μεγάλη φάση προτού συμπληρωθεί το δεκάλεπτο. Συγκεκριμένα στο 8’, όταν ο Λάγο έκανε το δυνατό σουτ από τα αριστερά, αλλά είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να περνάει έξω. Δυο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα καλή ευκαιρία. Ο Σόουζα έβγαλε σέντρα

ακριβείας στον Ποτέ, αλλά η κοντινή κεφαλιά του Αφρικανού πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 11ο λεπτό η ΑΕΛ σκόραρε με τον Ηλία, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη εκτίμηση του Μερκή και με το κεφάλι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν επηρεάστηκε και συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Στο 13’ ο Μερκής με το κεφάλι έστειλε την μπάλα έξω, όμως, στο 16ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση, με τον Ντελατόρε. Ο Ενσούε έκανε το κοντινό πλασέ, ο Βοζίνια απέκρουσε ασταθώς και ο Βραζιλιάνος με κοντινό σουτ έγραψε το 1-1.

Μετά την ισοφάριση έπεσε ελαφρώς ο ρυθμός. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να είχε την μπάλα, να δημιουργούσε προϋποθέσεις, αλλά μέχρι εκεί. Προς το τέλος του ημιχρόνου οι γαλαζοκίτρινοι ανέβασαν εκ νέου ρυθμό και απείλησαν με τους Σάλαϊ, Ζαχίντ και Ντελατόρε.

Η επίθεση διαρκείας είχε αποτέλεσμα, αφού ο Ποτέ στις καθυστερήσεις πλάσαρε υποδειγματικά τον Βοζίνια για το 1-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα